"Живи, Азов", - Бутусов

Вважаю, що саме зараз за рішенням військового керівництва на честь визнання високих заслуг перед народом Украіни, має бути створена штурмова бригада «Азов» у складі Збройних сил Украіни.

Щоб усі ті принципи на яких базується феноменальна боєздатність «Азова» - націоналістична ідеологія та порядки ОУН, натівська система управління та бойового застосування, сержантська школа, курси підготовки офіцерів, висока мотивація та ініціатива бійців, все це було організовано саме у армії, щоб наблизити нашу перемогу. Впевнений, добровольці в таку бригаду прийдуть - нам потрібні штурмові частини для наступу та активної оборони. Тим більше, що у складі ЗСУ діють п’ять «азовських» батальонів.

Щоб увесь світ бачив - ми вдячні «Азову» за цей історичний подвиг, і ми зробимо «Азов» ще більше, ще сильніше, ще потужніше, і ворог ніколи не зможе знищити «Азов», який став одним із символів українського бойового духу та звитяги.

Щоб коли буде наказ виконувати надважкі завдання навіть за великоі переваги ворога - бійці знали, що їхній подвиг буде увічнено українським народом.

Щоб родини та побратими тих, хто загинув і тих хто втратив здоров’я знали - народ та держава високо цінує подвиг героів, ми високо поважаємо те, що вони зробили, рятуючи до кінця усіх нас.

Щоб кожен з нас бачив - ми не забудемо пам’ять загиблих - і тому ми зробимо все, щоб урятувати живих - де б вони не були та за будь-якої можливості. Живи, «Азов»!


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...