"Зі здоров'ям усе в порядку": Сестра Ротару розповіла, чи планує співачка відновити концертну діяльність

Українська співачка Ауріка Ротару висловилася про наміри її сестри, артистки Софії Ротару повертатися на сцену, передають Патріоти України.

Молодша сестра Ротару говорить, що зараз її рідна людина почувається добре, проте організовувати будь-які шоу під час війни не збирається. Тим не менш, на думку Ауріки, з настанням миру в Україні Софія Михайлівна можливо ще потішить фанів своїми виступами.

"Зі здоров'ям усе в порядку. Побачити її на сцені – не знаю. Якщо закінчиться війна, то можливо будуть і концерти. Зараз поки ні", - поділилася Ауріка в коментарі Rostyslove Production.

Зазначимо, Софія Ротару з початку повномасштабної війни повністю призупинила свою творчу діяльність. Виконавиця не випускає нових пісень і не анонсує жодних концертів. У Мережі подейкують, що артистка полишила Україну й нині проживає за кордоном з родиною. Вона зрідка з'являється у соцмережах з вітаннями на свята та інколи висвітлює злочини окупантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...