"З'єднання Венери з Плутоном - це любов і смерть": Астролог здивувала прогнозом на 2023-й рік

Астролог і таролог Ірина Звягіна зробила прогноз на новорічну ніч 2023-го для України та вказала на аспекти, які будуть у цілому впливати на весь наступний рік, передають Патріоти України.

"Гороскоп новорічної ночі накладає відбиток на весь майбутній рік через синхронізацію очікувань мільйонів людей. У цей момент засіваються насіння бажань і намірів, пристрастей і надій. Зазвичай це високопозитивний резонанс, і навіть якщо ситуація життя важка і небезпечна, все ж у цей момент очікування спрямовані на поворот на краще". - написала вона.

За її словами, минулої новорічної ночі "Місяць був у поєднанні з Марсом, а Сатурн у квадраті з Ураном, що віщувало насильницьку зміну реальності". "Ця карта має відношення до країн, які святкують Новий рік в одній "системі координат". Безглуздо розглядати її для Китаю або Африки. Але тяжкість реалізації лягла саме на Україну через резонанси у динаміці її гороскопу. Новорічна ніч 2023 року виглядає астрологічно краще. Місяць (народ) перебуває у знаку Тільця та йде у трин до Сонця - посилення вітальності, можливість відновлення після кризи. І це трин до Юпітера в гороскопі України. Аспект обнадійливий і з широкими можливостями: не одне, так інше, не інше, так третє, і потрібно знати про позитив у карті і тримати цей настрій", - зазначила Звягіна.

Астролог прогнозує зміну цінностей: "І вони ще будуть змінюватися протягом року". "Ні на чому не потрібно залипати, відчувати у старих патернах. Багато що стає іншим, і важливіше інше, і почуття потрібно проявляти швидше, яскравіше, і головне - своєчасно. Матеріальні цінності теж змінюються. Але ми вже знаємо, що означає затишок і комфорт у військовій обстановці, і що потрібно для любові і натхнення; не взагалі, а саме зараз. З'єднання Венери з Плутоном - це любов і смерть. Так воно у карті, і так воно є насправді. І кохання не має багато часу, принаймні ми не знаємо, скільки його є. І тому так важлива її інтенсивність".

Також Звягіна спрогнозувала зниження інтенсивності агресії: "Її запаси у світі вичерпалися, військові резерви теж. Цей етап війни тяжіє до загасання. Юпітер не має аспектів на карті, хоча він сильний сам по собі у вогняному Овні та поблизу точки Овна. У військових і лідерів амбіцій багато, але сил стало менше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...