Зіркова тренерка Аніта Луценко відповіла, чи повернеться з Британії в Україну

Відома українська тренерка, блогерка та нутриціологиня Аніта Луценко поділилася своїми планами на майбутнє. Фахівчиня зі схуднення розповіла про своє життя у Великій Британії та маленьку доньку, передають Патріоти України.

Луценко, яка раніше відповіла, чи покарала лікаря після невдалої операції, зізналася, що найближчим часом не планує повертатися в Україну. Тренерка часто їздить у справах і навідати близьких у Києві, однак жити продовжить за кордоном.

За її словами, донька Мія зараз навчається в британській школі. Аніта вважає це хорошим фундаментом для майбутнього дівчинки і тому не хоче забирати її з навчального закладу. Ба більше, вже багато років блогерка працює віддалено, тому може перебувати у будь-якій країні.

"Я досить часто перебуваю вдома в Києві чи в інших містах України, тож звʼязок із батьківщиною точно не втрачаю. Наразі мені комфортно від того, що Мія навчається в британській державній школі - це неперевершений фундамент для життя. Також і я маю можливість вже 5 років продовжувати працювати онлайн. Ще 12 років тому я вирішила, що моя мрія — це мати можливість працювати незалежно від місця перебування. І я продовжуватиму свій шлях саме віддаленого розвитку", – поділилася Аніта.

Нещодавно до Аніти приїхала її мама, яка деякий час буде також жити у Великій Британії. Щодо друзів, то Луценко каже, що її найближча подруга також живе за кордоном, і тому вона звикла до тривалих розлук. Ще однією причиною життя у Британії тренерка називає свій будинок в українській столиці, а саме його відсутність.

"А також, на жаль, я не встигла добудувати дім у Києві, тому поки своєї ідеальної домівки в мене немає. Моя найкраща подруга вже 11 років живе за кордоном, тому дружба на відстані давно стала моєю звичкою. У Великій Британії є принаймні з десяток українок, з якими я спілкуюся регулярно", – додала блогерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 4 жовтня 2024 року - Злий Одесит

субота, 5 жовтень 2024, 3:58

4 жовтня. Триває 954 доби героїчної оборони України від російської агресії. . Російські окупанти, після захоплення Вугледара, посилили тиск на Курахове. Удари по місту свідчать про намір просування на Максимільянівку. Окупанти формують південний фланг...

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...