Зірку студії "Квартал 95", яка зганьбилась у новорічну ніч, викрили у неодноразовому відпочинку в Криму після анексії та підозрюють у пропагандистських заходах окупантів

Акторка Ірина Гатун, яка замінила Олену Кравець в Вечірньому Кварталі, опинилась в епіцентрі скандалу через жарти про жителів тимчасово окупованого Скадовську

Гумористка неодноразово публікувала фото з відпочинку на півострові, який 2014 року окупували росіяни

Студія "Квартал 95" почала 2024 рік з гучного скандалу. Мільйони українців засудили один з номерів гумористів, який показали в новорічному "Вечірньому Кварталі". В ньому російськомовна мешканка тимчасово окупованого Скадовська намагається говорити українською, припускаючись помилок, що викривлюють зміст слів. Зокрема, представляючись мешканцю Закарпаття, вона каже, що родом зі Скадовська на Херсонщині. У її виконанні фраза звучить як "Сіськадовська".

Героїню цього номеру зіграла акторка "Вечірнього Кварталу" Ірина Гатун, яка замінила в колективі Олену Кравець. До цього вона грала в основному складі "Жіночого Кварталу". Користувачі соцмереж обурені не тільки новорічним номером студії "Квартал 95". Виявляється, Гатун неодноразово відпочивала в окупованому Криму.

Так, у своїх соцмережах Ірина, починаючи з 2015 року, публікувала фотографії з півострова. На них уродженка Ніжина (Чернігівська область) з усмішкою на обличчі позує на тлі моря та гір. Українці обурені - за їхніми словами, вона користувалась послугами місцевих підприємств та поповнювала бюджет країни-терориста. Слід зазначити, що в той час відвідування півострова через пункти пропуску з українськими прикордонниками ніколи не було поза законом. Бо Крим - це Україна. Незаконним вважалось відвідування півострова через Керченську протоку з боку рф або літаком.

Втім, користувачів соцмереж обурив той факт, що Гатун їздила на відпочинок, а не відвідувати родичів, або вести проукраїнську діяльність. Принаймні про це акторка не розповіла.

  • У зовсім нещодавно окупованому Криму, ганьба. Як взагалі можна було туди їхати, та ще й виставляти звідти фото
  • А коли їхали в окупацію, вас там питали 'Чий Крим?'. І що ви відповідали? І як там на кацапській розмовляли, без акценту?
  • В окупованому знайшла дзен і комфорт, сором батькам
  • Нормально так відпочивалось в окупованому Криму! Поповнювала російський бюджет, щоб більше ракет летіло в Україну.
Користувачі соцмереж в коментарях обурюються відпочинком Гатун в Криму
Також в мережі шириться фотографія, на якому Ірина позує в радянській військовій формі на 9 травня. Знімок датований 2015 роком. Чи це були зйомки, чи особиста фотосесія - акторка не зазначила. Попри гучний скандал, акторка "Вечірнього Кварталу" поки що ніяк не коментувала ситуацію, в якій опинилась.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...