Зірки говорять: Астрологічний прогноз на неділю, 7 березня, для всіх знаків Зодіаку

Використовуйте цей день для виконання складної і серйозної роботи. Труднощі сприймайте, як можливість вивчити нове.

Гороскоп на суботу, 7 березня 2020 року, передбачає насичений обмінами день. В цю добу варто прислухатися до світу, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.

Овен

Будьте сміливими і вірте, що можете зберегти плоди своєї праці. Перед вами можуть стояти виклики, які вас розлютять. Зміцнюйте внутрішні резолюції і не відмовляйтеся від них.

Телець

Будьте відкриті до всіх аспектів життя, тому що, напевно, ви скоро ввійдете в нову захоплюючу фазу життя. Вам важливо вірити в себе і вірити, що все складеться якнайкраще.

Близнюки

Ви будете проявляти винахідливість та креативність у професійній сфері. Можливо, вам потрібно буде захищати свої переконання і рішення.

Рак

У цей день може виникнути ситуація, в якій вам доведеться зробити важливий вибір. Заздалегідь переконайтеся, що ви проаналізували своє рішення і приймаєте його виважено.

Лев

Добу не будуть безпроблемними. Ймовірно виникнення ситуації, яка змусить вас серйозно задуматися. Виявляйте сьогодні співчуття і розуміння.

Діва

Відкидайте зайвий шум з повсякденного життя. Зверніть увагу на свої мрії і передчуття. Вірте в свої мрії і дивіться на своє майбутнє з оптимізмом.

Терези

Тримайтесь міцно, тому що справи прискоряться. Ви, ймовірно, звільнитесь від того, що вас обмежує, і будете рухатися вперед до втілення своїх ідей.

Скорпіон

Ви можете відчувати себе зневіреним і втомленим від справ. Приймайте допомогу інших і видаляйте зайві і нетермінові плани зі свого розкладу.

Стрілець

Будьте особливо обережні, оскільки велика ймовірність того, що ви можете стати жертвою шахрайства. Слід уникати вчинків напоказ, оскільки вас можуть швидко викрити.

Козеріг

Не відкладайте важливі справи на потім, тому що вони будуть накопичуватися і повиснуть на вас у найменш слушний момент. Якщо ви втратили віру у власні сили – знайте, що сьогодні вдалий день для зміни ситуації.

Водолій

Тих, хто давно шукає змін і можливості втекти від повсякденного життя, чекає тривала поїздка. Зміна оточення буде корисною.

Риби

Зірки сприятимуть вам у процвітанні, що допоможе вам випромінювати впевненість і залучати потрібних людей. Корисно буде віддатися любовним справам, але пам'ятайте, що не варто нехтувати довір'ям інших.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...