Зірки говорять: Гороскоп на неділю, 28 березня, для всіх знаків Зодіаку

Стрільцям зірки радять знайти в собі сили тимчасово відійти від справ, а Ракам обіцяють успіх в кар'єрі.

Гороскоп на неділю, 28 березня, радить всім знакам Зодіаку нарешті зайнятися здоров'ям, а також не присвячувати час розмовам з токсичними людьми й провести неділю в колі близьких, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.

Овен

Завтра остаточно відновляться зв'язки з далекими родичами, контакти можуть бути стабільними та принесуть багато користі надалі. Зросте повага оточуючих.

Телець

Неділя - сприятливий день для спілкування, пошуку нових джерел енергії, прагнення до ідеалу. Таємний недруг спробує підставити вам підніжку, але в результаті сам постане в невигідному світлі.

Близнюки

Будь-яке вкладення грошей завтра буде вдалим і принесе прибуток. У другій половині дня ймовірно погана звістка або погіршення самопочуття.

Рак

Ваше чарівність завтра буде зростати, що дозволить подолати всі випробування і перешкоди на шляху до успіху. Якщо у вас є друзі, з якими ви з якихось причин давно не зустрічалися, запросіть їх в гості.

Лев

Завтра ймовірні невеликі проблеми зі здоров'ям: нервовий зрив або легка травма. Можливі легке нездужання, втома або головний біль. Слід побоюватися вогню, багатолюдних місць. Відмовтеся від важкої їжі та спиртного.

Діва

Проявляйте обережність в спілкуванні й ощадливість. Не втрачайте сміливості та самовладання. Використовуйте своє красномовство і переконливість у вирішенні ймовірних конфліктів.

Терези

На тлі посиленої інтуїції завтра вірогідні пророцтва і передбачення подій майбутнього. Будьте більш завбачливі й не приймайте поспішних рішень.

Скорпіон

Рекомендується завтра проаналізувати свої вчинки і устремління, відвідати храм. У неділю не виключено повернення до старих проектів, які принесуть вигоду.

Стрілець

Постарайтеся завтра знайти в собі сили на час відійти від справ. День передбачає зосередження на духовних проблемах, усамітнення. Увечері корисна прогулянка на свіжому повітрі.

Козеріг

Ймовірно, що завтра ви відчуєте деяку втому і задоволення від зробленої роботи. Повноцінний відпочинок гарантований в колі сім'ї, в спілкуванні з дітьми, які передадуть вам свої радісні почуття.

Водолій

Удача завтра буде на вашому боці. Інтуїція і передбачливість допоможуть знайти правильний напрямок життєдіяльності. Не виключені ризик і сміливі рішення, які можуть принести чималу вигоду. Головне - вчасно зупинитися.

Риби

Завтра можливі сумніви та тривога за майбутнє. У чоловіків, зайнятих у сфері бізнесу, можливі втома, депресія. Знайдіть союзників або розумно перегрупуйте сили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...