Зірки говорять: Гороскоп на тиждень 8-14 березня для всіх знаків Зодіаку

Більше приділяйте уваги родині – тут кується успішне майбутнє.

Астрологічний прогноз з 8-14 березня для всіх знаків Зодіаку від астрологині Любові Шехматової передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Трудовий фронт вимагає невгамовного ентузіазму. Начальство вас пресингує, але протестні бунти, а також перевтоми протипоказані. Кар'єрний рух вгору поки долею заблоковано. Намагайтеся чітко відрегулювати амплітуду дій "працюю-відпочиваю". Якщо ви в стані фрустрації, відчуваєте дефіцит життєвих сил, правильно організуйте працю та відпочинок. Більше приділяйте уваги родині – тут кується успішне майбутнє.

Для зцілення, підтримки в гармонії фізичного і психічного здоров'я, корисний пост, вольове викорінення поганих звичок, відлюдництво.

Активізуйте душевний самоаналіз, зробіть висновки над допущеними раніше помилками. Моліться, відвідуйте релігійний храм. Саме час очистити серце від руйнівних пристрастей, образ, злопам'ятности. Відпустіть нав'язливі деструктивні думки, вибачте кривдників, тоді і вам простяться гріхи та ляпсуси.

Обов'язково подавайте милостиню нужденним, проявляйте чуйність, милосердя до оточення. Зараз ви маєте очисну силу співчуття: жалійте, співчувайте, плачте разом з нещасними, хворими людьми. Поділяючи їхні біди, ви примножуєте власні духовні сили.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Ви полоните чарівністю, чарівні, екстравагантні. Щоб стати коханими і бажаними, випити чашу подружнього щастя до дна, налаштуйте чуттєвий камертон на новий лад, зараз потрібно вдихнути свіжий тонізуючий імпульс пристрасті у взаємини. Дайте шанс обранцю проявити себе з найкращого боку, не обрізаючи йому крила виховними моралями. Нехай вас любить, нині його серце налаштоване на піднесені почуття. Не пропустіть дорогоцінний час для успішного облаштування особистого життя!

Ставте спільну мету і старанно до неї йдіть, обмінюючись досвідом, допомагаючи один одному, реалізуючи обопільні задуми. Саме час воскресити руїни планів на які покладалися надії раніше. Якщо вам разом не сумно, а весело й цікаво, все складеться чудово.

Сфера комунікацій, посередництва, самонавчання, інтелектуального розвитку – доленосна, тут випадковості виключені. Бо вам на шляху будуть зустрічатися люди, інформація, знання, яким судилося зіграти важливу роль в майбутньому. Орієнтуйтеся на родичів, сусідів, однокласників. Все перспективне витає, не за тридев'ять земель, а поруч.

Близнята (22 травня – 21 червня)

Навколо наелектризована атмосфера, що заважає реалізувати професійне покликання, діяти узгоджено з партнерами, беручи вірне стратегічне рішення. Тут потрібен творчий підхід, мистецтво психолога і мобільна реакція на туманні, невизначені чітко, завдання керівництва. На щастя, ви великі розумниці, володієте тонким чуттям і зумієте не потрапити в халепу.

У багатьох, якщо раніше сіли не на свої сани, очікується зміна професійного вектора. Успішна. Не бійтеся пертурбацій. Головне, щоб вам подобалася справа, доставляла емоційну насолоду.

Сімейні, побутові справи (в активній фазі) – навпаки вимагають чіткої аналітики, порядку та організованості. В домі все має сяяти чистотою і комфортом, близькі чисті, нагодовані, ситі і задоволені.

Зміцнюйте подружні зв'язки турботою і любов'ю. Не вимагайте від половинки нічого. Насильно милим не будеш. Розщедряться – прекрасно, а якщо продемонструють жмотство – не ображайтеся. Отже свого часу доля дала ресурсний кредит, і тепер настав час розплати.

У матеріальному плані поки розраховуйте тільки на себе (до кінця року). Але задовольняти власні забаганки, навіть в дрібницях, слід неодмінно. Відмовляти собі, коханим, в приємних пустощах не можна!

Відносини з жінками, тема любові і турботи має кармічну природу, "щось" не допрацювали в свій час. У період з 6 березня до 3 квітня маєте віддати борги.

Чоловіки-Близнюки, якщо закохаєтесь, ця спокуса – "відлуння" з минулого, до обраниці не можна прив'язуватися. "Долюбіть" потай і поставте крапку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Світогляд потребує оновлення, щоб йти в ногу з часом, перегляньте й удоскональте стару філософію буття. У чому сенс вашої місії, навіщо і заради чого живете, вчитеся, страждаєте, працюєте? Які ідеали вас приваблюють? Поміркуйте і синтезувавши накопичений досвід, знання, створіть нову платформу переконань. Інакше станете жертвою фальшивих істин. Так, ви праведний борець за чесність і вищу справедливість, і якщо в житті були ганебні випадки зловживань, саме час від них очиститися. Навчити інших мудрості, просвітити заблудлі серця.

Якщо на шляху кар'єрного просування підступні труднощі, це будує підступи нечистий. Але якщо ваша професія є творчим покликанням, ви її обожнюєте – нічого не бійтеся, старанно працюєте, заробляйте, крокуючи в ногу з прогресом.

Пам'ятайте, що це для вас фатальний рік, йде плата за рахунками. Буде так як визначено Зверху, з урахуванням позитивних і негативних напрацювань за попередні роки. Розлучення (примирення), кар'єрні землетрусу (крахи), сімейні негаразди (проблеми з житлом, нерухомістю), ланки одного ланцюга.

Дуже хочеться (і треба!) дефілювати на парадному переможному коні, нокаутувавши суперників, недругів, конкурентів. Завдання вирішується, потрібно тільки досягти високого зрілого рівня в партнерстві, позбутися егоїстичних домагань, навчившись брати відповідальність на себе за спільні помилки і промахи, не перекладаючи їх на інших.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Успішне перетворення вас чекає в парі з судженим на олімпі любові. Але чи вдасться там утриматися, блаженно вальсуючи під мелодію Небесної гармонії? Звичайно так, але за умови максимальної самовіддачі. Тут нічого не слід жаліти: ні серця, ні тіла, ні гаманця. Тепла турбота, щедрі чуттєві і матеріальні знаки уваги цінуються дуже високо. Ви зобов'язані коханій половинці, тож не підкачайте з благородством – за позику віддяка.

Поважайте, пізнавайте світ у всьому його чудовому розмаїтті, насичуючись благодатною інформацією. І не смійте сваритися через матеріальні блага, скнарості – бій! Все зароблене в загальний "казан", зараз є тільки "наше", запорука загального процвітання.

Працювати до сьомого поту на роботі протипоказано, втратите здоров'я, сачкуйте по можливості. Відлюдництво, приємне творче заняття, а також чудовий спосіб знайти духовні і фізичні сили.

Чоловіків чекає Муза, вибирайте під силу – це шефиня, колега або улюблена професія!

Діва (22 серпня – 23 вересня)

У відносинах "Я – ТИ" градус напруги зашкалює. Не перетворюйтеся на агресора. Спокуса діяти за принципом: "розділяй і володарюй" неприпустима. У вас високий рейтинг в соціумі, гармонійно вписується у вимоги реальності, йдучи в ногу з діловими, шлюбними партнерами. А головне позбавляйтеся від згубних звичок, завищених вимог, необгрунтованих претензій. Ви – незамінна ланка в діловій команді, де потрібно проявляти дружню солідарність, враховувати особисті симпатії до людей.

У шлюбних пар прекрасні шанси зміцнити союз піднесеними почуттями, вони нікуди не випарувалися, а тихо дрімають, будіть їх від сплячки і насолоджуйтеся у спільному любовному танці, де ведучий – партнер.

У дітей рік визначених подій. Не варто йти у чад на поводу, краще допоможіть їм позбутися поганих звичок, залежностей, в корені змінити себе, щоб стати на шлях правильної самореалізації, увійти в гармонію з навколишнім світом.

Проявляйте щедрість, не скупіться, не зазіхайте на чуже, вчасно закривайте боргові діри. І майте на увазі: деякі люди вам заздрять руйнівною чорною заздрістю ... наслідки погані (з лютого по жовтень).

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зараз все таємне спливе на поверхню, ставши відправною точкою для подальших дій. Відчуття, що ви приземлилися сюди з іншої реальності, не плід хворих фантазій. Насправді вам дається шанс по-новому прожити якісь давні проблемні ситуації, з метою виправлення, допущених раніше помилок.

Щоб знову не "напартачити", проявляйте відповідальність в роботі і творчому завзятті. Службовий віз стане легший. Залишиться те (обов'язки, повноваження, завдання), що вам призначено, а відпрацьоване піде.

Ваше завдання – гармонійно поєднати працю і відпочинок, домашні та професійне обов'язки.

Сховайте сокиру війни, не провокуйте домочадців на агресію, перетворюючись на диктатора. І взагалі менше по можливості бувайте вдома. Доленосна вісь проходить через бурхливу професійну діяльність, кар'єрне сходження, тут ви як чудовий фахівець, керівник еволюціонуєте, а в домашніх стінах – деградіруете. У цьому році боротьба за підвищення соціального статусу, керівну посаду обов'язкова. Майстерність керівника і підлеглого потрібно освоїти досконало. Впали – вставайте, долайте перешкоди і рухайтеся вгору!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Життя нині – це блискуча захоплива гра, не зациклюйтеся на руйнівних проблемах, творіть, закохуйтеся, розважайтеся, щоб отримати максимум задоволень і зарядити життєвий акумулятор енергією щастя на майбутнє. Не бійтеся уславитися ідеалістом-романтиком, тільки в такому стані ваше серце розквітне піднесеними світлими почуттями. Вони вас перетворять, зроблять кращими, прекраснішими. Багатьом пощастить облаштувати особисте життя, знайти натхненну Музу, гідного супутника, зміцнити подружній союз. І створити творчі шедеври професіоналам, які обожнюють своє покликання.

Позбавляйтеся від дилетантства, будь-яку справу треба освоювати до дрібниць досконало.

Якщо минулі практичні зв'язки обтяжують, не варто за ними слідувати, звільняйте ауру комунікацій від нав'язливих відносин (випадкові знайомі, сусіди, приятелі, однокласники), вони вже себе вичерпали. Обмежте сферу інформаційних інтересів, зайва допитливість шкідлива. Спілкуйтеся тільки на конструктивні теми. Вам потрібні радники для духовного розвитку тільки особи високого духовного рівня, статусу, там – вище заступництво.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Ви перебуваєте між будинком і роботою, як між молотом і ковадлом. Прагніть всюди встигати, проявляючи симпатії і дружню солідарність до колег, домочадців. Розумно користуйтеся посадовими повноваженнями для благополуччя в родині. Інвестуйте накопичені ресурси, вирішуючи домашні проблеми. Міцний сімейний тил – запорука особистого щастя. Все в майбутньому окупиться сторицею.

Вертикаль "керівник-підлеглий", "батьки-діти", "чоловік-дружина" вимагає чіткої спільної дисципліни, саме час проявити організаторський талант, всіх консолідувати заради успіху спільної справи. Саме час реорганізуватися і дати поштовх сімейному бізнесу.

Тим, хто став заручником особистих прагматичних бажань, і впевнений у власній перемозі порада: розраховуйте на інших, об'єднуйтеся інтересами, ресурсами з партнерами, і не бійтеся ризикувати, інвестувати якщо треба. Разом гори звернете! Будь-яка НП, екстрим, отримання спадщини зараз є прогресивною рушійною силою для вас.

Козоріг (23 грудня – 20 січня)

Не варто нікого критикувати, "промивати мізки", від тих словесних побажань користі нуль. Нині школа – саме життя, вона просвічує, дає уроки грамотності (де ви сам собі вчитель і наставник). Виховує витонченого психолога, який вміє підбирати ключ до душ людей. Головне – не потрапити під гіпнотичний вплив і стати маріонеткою. Втім ті особи, з якими вам не по дорозі, підуть з дороги. Залишивши гіркий досвід спільних відносин.

Так, зараз ви імпозантні, авторитетні, володієте величезною впливовою силою, але її слід розумно спрямувати в русло зміцнення спільних відносин. Одинакам час закохатися і створити гармонійний шлюбний тандем. А тим, хто в парі "перезавантажити" відносини, наповнивши їх новими почуттями. Принциповим непохитним Козорогам, які ігнорують інтереси оточення, порада: ви робите фатальну помилку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не нарікайте, а плекайте в серці жертовність і милосердя, тоді там розквітне духовний сад, ви будете кохані і бажані. Випалюйте з душі розпеченим залізом заздрість, порочні слабинки, нехай чуже багатство вас не зачіпає за живе. Це заборонена зона. І неодмінно розплатіться з боргами. Процес повернення йде через виконання сторонніх бажань. Саме вам дасться лише те, що заслужили. І заробили власними зусиллями. Вимкніть "лічильник" вигоди, поставивши духовні цінності на п'єдестал. Тоді репутація благочестивої особи закріпиться надовго.

Зараз на вас гирями висить кармічне минуле, потрібно терміново почистити ті авгієві стайні, взявши на озброєння тільки позитивний досвід, а від негативу позбутися. Довірені особи, які жили за ваш рахунок, і не виправдали надій, а опинилися нахабними "халявщиками", мусять піти з життєвої орбіти.

Фільтруйте власну благодійність, через сито персональних інтересів. Будь-яка працямусить оплачуватися з максимальною справедливістю.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Духовне перетворення в розпалі. Відпрацьовані програми, що "глючать", збиваючи з правильного прогресивного ритму, згоряють, погані звички зникають. Ви воскресаєте, оновлені духом.

Але стартувати на свій лад не вдасться, тільки з урахуванням вимог оточення. Під диктовку їхніх правил. Де конфронтація інтересів кульмінує. У подружніх пар починається нова ера, жити як раніше вже не можна. Любов і дружба – ось запорука згоди в союзі, освоюйте мистецтво романтичного коханця та надійного практичного друга, щоб жити душа в душу. Тоді ваш альянс стане міцним і невразливим для спокус.

Якщо відносини зі старими друзями проблематичні, значить вони себе віджили, у вас вже немає єдності переконань, шукайте "ті" цінності, які об'єднають вас. Або розлучайтеся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...