Зірки говорять: Гороскоп на вівторок, 23 лютого, для всіх знаків Зодіаку

Астропрогноз обіцяє найпозитивніші події одному водному знаку Зодіаку.

У вівторок, 23 лютого та 13-й місячний день, чотирьом знакам Зодіаку загрожує дуже несприятливий день. Неприємності гороскоп на 23 лютого 2021 року спрогнозував Козерогам, Дівам, Овнам та Левам. Щасливчиком дня виявиться Рак, передають Патріоти України.

У прогнозі зазначається, що Ракам можуть запропонувати новий пост. Ще двом знакам Зодіаку пообіцяли успіх у конкретних сферах: у Терезів – це бізнес, а у Близнюків – творчість.

  • Телець

Ви можете оживити стосунки з людиною, яка у минулому вам подобалася. Ви можете створити гармонійні стосунки.

  • Козеріг

Постарайтеся сильніше, ніж зазвичай, тримати себе у руках. Очікується дуже несприятливий день. Через несподівані неприємності стосунки з друзями можуть різко зіпсуватися.

  • Діва

Ваша увага може кидатися з боку в бік. Краще не планувати ділове спілкування. Потужніше, ніж завжди, тримайте емоції у кулаці. Через несподівані неприємності стосунки з друзями можуть серйозно зіпсуватися.

  • Риби

Жінки можуть знайти спільну мову з другою половинкою. Якщо справи затягнулися – саме час для свіжих рішень. Можете кудись поїхати у справах.

  • Рак

Є шанс зробити авторитет стійкішим – ви можете показати якусь свою сильну сторону. Якщо вам запропонують нову посаду – варто погоджуватися.

  • Скорпіон

Ваших життєвих сил може стати менше. Ви можете озлобитися. Не дозвольте негативу всередині вас розростатися.

  • Водолій

Постарайтеся з нової точки зору подивитися на те, що вже пережили. Можна очиститися духовно. Можете допомогти тим, хто потребує допомоги, чи відвідати місця сили.

  • Близнюки

Можливе посилення аури, чарівності, а також інтуїції. Представники професій, пов'язаних з творчістю, здатні втілити у життя багато чого з того, що задумали.

  • Терези

Якщо займатися чимось, незв'язаним з бізнесом, можна просто втомитися й розчаруватися. У вас може розболітися голова, є загроза нервового зриву.

  • Овен

У житті щось може змінитися на гірше. Можливо, доведеться відстоювати свою внутрішню свободу, захищати принципи чи авторитет.

  • Лев

Якщо ви захочете об'єднати людей з різними точками зору – стережіться – є загроза конфліктів та проблем в особистому житті.

  • Стрілець

Через несподівані перепон у чоловіків можуть погіршитися стосунки з друзями. Варто потужніше, ніж завжди, тримати себе у руках. Жінки можуть нарватися на психологічні проблеми через бажання "випендритися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...