Зірки говорять: Яким знакам Зодіаку потрібно бути особливо обережними

Поняття "ретроградний Меркурій" вже майже стало прозивним. Його звинувачують в різних проблемах і негараздах.

У 2021 році перший відрізок часу, коли Меркурій буде ретроградним, буде з 30 січня по 21 лютого. До яких небезпек в цей час готуватися представникам різних знаків Зодіаку, розповіла астролог Єлизавета Небесна, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Овен

Особливу увагу йому варто проявити до фінансів: витрати ретельно контролювати і вести їх облік. Також варто стежити за документами, вчитуватися в кожен знак.

Телець

У період ретро-Меркурія варто перестати спілкуватися з токсичними людьми і закінчити безперспективні відносини. Сварок навряд чи вдасться уникнути. Стримуйте свою агресію.

Близнюки

Важливо стежити за здоров'ям. Імунітет може підвести через стреси. Подбайте про організм: відпочивайте більше, не забувайте про вітаміни і корисні чаї. Не варто відмахуватися від візиту до лікаря. Лютий – вдалий час, щоб зайнятися важливими документами.

Рак

Цьому знаку Зодіаку доведеться постаратися, щоб налагодити стосунки в родині. Це стосується не тільки подружжя і дітей, а й батьків. Однак докладені в період ретроградного Меркурія зусилля дозволять знайти спільну мову з близькими навіть в складних ситуаціях.

Лев

З кінця січня і до 21 лютого не варто укладати серйозні угоди, робити серйозні покупки. Все це може обернутися великими проблемами або розчаруванням. Краще зосередитися на сім'ї.

Діва

Планета Меркурій - володар Дів. У цей особливий період вони отримають додаткові сили і здібності, але стануть набагато нервовіші і підозрілі. А це загрожує скандалами. Складні справи будуть даватися просто, але не варто розслаблятися: все потрібно тримати під постійним контролем.

Терези

Вам потрібно навести порядок – як в особистому житті, так і в справах. Зробіть чіткий план, з яким будете слідувати на шляху до мрії. Зверніть увагу на здоров'я. Не перестарайтеся з навантаженнями і зменшіть споживання фастфуду.

Скорпіон

Цьому знаку потрібно перестати розпорошуватися на все і відразу, а направити свою енергію тільки на одну найважливіше справу. Під час ретро-Меркурія краще за все завершити раніше розпочаті проекти.

Стрілець

У лютому Стрілець отримає другий шанс. Це може бути нова можливість отримати роботу, на яку колись не взяли або налагодити старі відносини. Однак краще остерігатися справ, пов'язаних з документами і бюрократією. І навчіться поступатися.

Козеріг

Для нього настане час змін в сфері особистих відносин, спілкування на роботі. Деякі друзі і знайомі стануть ближчими, а інші, навпаки, віддаляться. На роботі керівництво почне проявляти підвищений інтерес, можуть знадобитися нові вміння або знання.

Водолій

Ретроградний Меркурій змусить задуматися про життя і правильність розставлених пріоритетів. Якщо мета вже вибрана – шлях до неї потрібно гарненько обдумати і розпланувати кожен крок.

Риби

Риби отримають можливість багато чого круто поміняти в своєму житті. Ось тільки з грошима можливий напряг. Тому треба економити. Зупиняти подальший розвиток можуть борги і кредити. Подумайте, як позбутися них і більше не брати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...