Зірки говорять: Кому світять великі гроші, а кому конфлікти - гороскоп на лютий

У лютому деяким представникам зодіакального кола варто звернути увагу на свою кар'єру, іншим же – уважніше поставитися до стосунків.

Що зірки нам обіцяють у лютому – в своєму гороскопі розповів відомий ясновидець та експерт проєкту "Слідство ведуть екстрасенси" на телеканалі СТБ Хаял Алекперов, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

  • Овен

В останній місяць зими Овнам варто частіше дослухатися порад своїх близьких людей. Це допоможе вам уникнути багатьох помилок. В середині місяця зірки обіцяють позитивні зміни в царині кар'єри. Ваші старання принесуть, нарешті, свої плоди.

  • Телець

У цей період Тельцям варто попрацювати над упевненістю в собі. Оскільки саме внутрішні сумніви й низька самооцінка можуть стати головними перешкодами на шляху до успіху. Кінець лютого – сприятливий час, щоб владнати давні сварки й розбіжності з близькими. Дійти спільного знаменника буде легко.

  • Близнюки

У лютому розташування небесних тіл підштовхне Близнюків до внутрішніх змін. На багато подій свого життя представники знака подивляться по-іншому. В кінці місяця зірки радять бути уважнішими до свого здоров'я – можливе загострення хронічних захворювань.

  • Рак

У Раків останнього місяця зими можуть виникнути труднощі в професійній сфері діяльності. Щоб цього уникнути, зірки радять бути уважнішими. Особливо – коли беретеся до нудних і рутинних справ. Саме в них ви можете припуститися помилки. Кінець місяця обіцяє самотнім знакам романтичні сюрпризи. Можливе спонтанне знайомство.

  • Лев

У цей період Левам варто бути уважнішими до людей, які наполегливо намагаються стати вам другом. Є велика ймовірність, що їхнє бажання – лише вдавання, щоб отримати свою вигоду. У сфері особистих взаємин у сімейних знаків можливі сварки з партнером. Щоб цього уникнути, намагайтеся бути більш стриманими у вияві емоцій.

  • Діва

Початок місяця порадує Дів поліпшенням фінансового добробуту. Ймовірно, у вас з'явиться додатковий дохід. В середині лютого варто звернути увагу на своє травлення – можливі проблеми зі шлунково-кишковим трактом.

  • Терези

Не варто поспішати з висновками про події, що відбуваються. Те, що на перший погляд здається поганим збігом обставин, незабаром може потішити вас вдалим поворотом долі. У сфері особистих стосунків у сімейних знаків буде вельми гармонійний період. Саме час обговорити зі своєю половинкою спільні плани на майбутнє.

  • Скорпіон

Початок лютого для Скорпіонів – не найкращий час, щоб планувати вагомі придбання. Вони можуть бути невигідними. У професійній же сфері діяльності зірки радять більше довіряти своїй інтуїції. Саме вона підкаже вам правильний шлях до бажаного успіху.

  • Стрілець

У цьому місяці зірки обіцяють Стрільцям несподівані доходи. Цілком імовірно, що вам удасться зробити ті покупки, які ви довго відкладали через обмежений бюджет. У сфері особистих взаємин самотнім серцям лютий обіцяє романтичні знайомства. Не втратьте можливість змінити своє життя.

  • Козеріг

Лютий для Козерогів – вдалий період, щоб взятися за нові справи. Домогтися бажаних результатів ви зможете легко й швидко. Головне – не відкладати на потім те, з чим можете впоратися вже сьогодні. У кінці місяця варто звернути увагу на своє самопочуття – ваш імунітет ослаблений.

  • Водолій

Водоліїв третій місяць зими виведе на нові обрії в кар'єрі. Можливо, у представників знака з'явиться шанс отримати підвищення або проєкт, про який вони давно мріяли. І водночас зірки радять триматися подалі від людей, які вселяють у вас невпевненість. Пам'ятайте, що запорука успіху – це ваші оптимізм і цілеспрямованість.

  • Риби

У лютому на шляху Риб можуть виникнути певні перепони. Можливо, обставини суперечитимуть планам та очікуванням представників знака. Але це – не привід для смутку. Щойно зумієте примиритися з ситуацією, події розвиватимуться навіть краще, ніж ви розраховували.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...