Зірки говорять: Названо три найпідступніші свекрухи по знаку Зодіаку - посміхаються в очі, але приховують злість

Астрологи, які раніше назвали трьох найгірших тещ по знаку Зодіаку, визначили трьох найпідступніших свекрух по знаку Зодіаку. Про це пише volkovysk.by, передають Патріоти України.

РАК

Матері-Раки дуже люблять своїх синів і часом передають куті меду з опікою. У таких жінок часто виростають мамині синочки. Така мама без проблем може прийти будинок дорослого сина і знайти пил навіть в ідеально чистій квартирі, щоб зайвий раз побурчати на адресу невістки. Свекрухи-раки не будуть зближатися з невісткою і реагують на всі спроби поспілкуватися в багнети.

ОВЕН

Ці жінки авторитарні і категоричні. Вони кажуть правду і все що думають, не дивлячись про наслідки. Овни здатні зруйнувати сім'ю сина. Невістці навіть немає сенсу вступати з такою особливою в суперечку, все одно програє. Овни ревнують своїх синів до їхніх дружин. І невістки, навіть самі ідеальні, для них ворог номер один.

СКОРПІОН

Спочатку свекрухи не перешкоджають відносинам сина, навіть якщо обраниця не сподобалася. Але Скорпіони дуже мінливі в характері. Скорпіони ніколи не скажуть в очі, що думають, а будуть таїти образу і мовчки ображатися. Спробуй, здогадайся - чим в черговий раз їй не догодила невістка. Свекруха-Скорпіон, що живе під одним криша, це справжнє пекло для подружжя. Це вічно незадоволена "мама".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...