Зірки говорять: ​У дев'яти знаків Зодіаку найбільші шанси вийти заміж у рік Бика - на них чекає справжнє щастя

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких є великі шанси зіграти весілля у 2021 році. Про це повідомляє ресурс svadbagolik.ru, передають Патріоти України.

Близнюки

Зірки говорять, що великі почуття поведуть представників даного знаку в РАГС. Також удача чекає і на ті пари, стосунки яких були розірвані. Є всі шанси помириться і пов'язати життя узами шлюбу.

Лев

Ваш роман зможе привести до весілля. Навіть якщо цього не станеться, у коханні очікуються яскраві емоції.

Телець

Є дуже велика ймовірність, що у 2021 роки ви зіграєте весілля. Але варто бути не такими запальними, інакше характер може навіть зруйнувати відносини.

Діва

У цьому році ви будете мати успіх у протилежної статі. Ймовірно, що зустрінете саме ту людину, з якою захочеться створити союз.

Козеріг

Яскравий роман зможе перерости в міцні відносини і "закінчитися" шлюбом. Ви зможете створити гармонійні відносини, якщо будете йти на компроміси.

Терези

На вас чекають короткі романи, але не поспішайте доводити справу до весілля. Таке рішення, прийняте в поспіху, може призвести до розлучення. Але планувати шлюб з другою половинкою, якщо впевнені в ній, ніхто не забороняє.

Скорпіон

На вас чекають вдалі знайомства в цьому році. Зірки радять побороти сором. У вас можуть відродитися почуття, тоді зав'яжуться відносини. Вони, ймовірно, будуть на тривалий термін.

Стрілець

Ви зможете умовити другу половинку піти в РАГС. Але астрологи рекомендують не поспішати, а краще пізнати один одного.

Водолій

У 2021 року ви зрозумієте, що готові зв'язати себе узами шлюбу з партнером. Якщо цього не станеться в рік Бика, то обов'язково буде весілля наступного року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...