Зірки говорять: Жіночий гороскоп на 15-21 лютого для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на другу половину лютого обіцяє більшості представників зодіакального сузір'я завершення складного і напруженого періоду. Однак третій тиждень місяця ще буде сповнений несподіванками та невеликими негараздами.

Астрологи розповіли, що чекає всіх жінок по знаку Зодіаку в період з 15 по 21 лютого і повідомили, кого чекає неймовірна удача в ці дні, передають Патріоти України.

Жінка-Овен

Зверніть увагу на передчуття, які будуть супроводжувати вас на цьому тижні. У вас вийде виявити токсичних особистостей, які несуть вам негатив. Відмовтеся від імпульсивних витівок і ретельно плануйте кожен свій крок, тоді тиждень стане успішним. Не варто міняти імідж – це відверне фінансову удачу.

Жінка-Телець

Щоб зберегти гармонійні стосунки, Тельцям доведеться докласти максимум зусиль. Найголовнішим ворогом стане настрій, який буде кардинально кидати з боку в бік по кілька разів в день. Тиждень краще почати з досягнення внутрішньої гармонії та позитивного настрою і завдяки цьому Тельці зможуть вчасно зупинитися і не втратити своє щастя.

Жінка-Близнюки

Близнюки зможуть з легкістю заслужити авторитет в оточення, але варто бути обачними та не давати нікому неправдивих обіцянок і надій. Успіх на цьому тижні посміхнеться дамам, які не бояться відповідальності та можуть словами й справами довести свою спроможність. Варто утриматися від критики, яка може стати причиною конфліктів.

Жінка-Рак

Найближчими днями з'явиться можливість подбати про себе, і підвищити імунітет. Зверніть увагу на своє самопочуття і постарайтеся не застудитися. Дуже важливо в найближчий тиждень зосередитися на справах і не дозволяти фантазіям заволодіти вашими думками. Відмова від реальності може відвернути від вас удачу.

Жінка-Лев

Планети та зірки подарують вам прилив сил і варто почати тиждень з творчої праці й по максимуму уникнути агресії. Помірна фізична активність піде на користь тим Левам, у яких буде приплив енергії. Удача буде на боці тих, хто не поспішає з прийняттям рішень і продумує кожен крок, в тому числі й в покупках. Це допоможе уникнути зустрічі з шахраями.

Жінка-Діва

Астрологи рекомендують зайнятися Дівам зміною іміджу – це допоможе уникнути самотності. Перетворення зовнішності, спа-процедури та своєчасний відпочинок дадуть блискучий вигляд і відмінний настрій. Можна навіть скласти план краси і йому слідувати. Якщо не забувати про своє самопочуття і не перевтомлюватися, то зірки подарують багато енергії та свою прихильність.

Жінка-Терези

Приділіть більше своєї уваги діловій сфері – тиждень відмінно підходить для роботи, пов'язаної з отриманням прибутку і проявом себе. Фінансова відповідь прийде не відразу доведеться трохи почекати, однак перші паростки заробітку з'являться вже на початку тижня. Будьте уважні до деталей і впевнені в собі - це допоможе уникнути помилок.

Жінка-Скорпіон

Робота не повинна стати вашим єдиним інтересом на цьому тижні, придивіться до свого оточення. Проведіть час у колі близьких і друзів – це допоможе відновити сили та зарядитися хорошим настроєм. Очікується багато зустрічей і спілкування, від яких не варто відмовлятися. Також зірки обіцяють Скорпіонам нових друзів і важливі ділові контакти.

Жінка-Стрілець

Зірки обіцяють Стрільцям романтичний період. Енергетика зірок і планет дозволить завести нові знайомства, відправитися на побачення і не варто упускати такий шанс. Тим, хто вже знайшов свою половинку, астрологи обіцяють зміцнення сімейних тенет і повне взаєморозуміння з близькою людиною.

Жінка-Козоріг

Удача посміхнеться цього тижня Козерогам, і такий шанс упускати категорично не можна. З'явиться додаткова енергія і шанс підвищити свою репутацію, а ось відсиджуватися за спинами колег не варто. Правильний настрій, впевненість в собі та чіткі цілі допоможуть досягти успіху в професійному плані та матеріальної винагороди.

Жінка-Водолій

Будьте обережні на цьому тижні, оскільки можуть виникнути неприємні конфлікти в діловому середовищі. Енергетика планет почне підштовхувати до необдуманих вчинків. А ось вдумлива робота, обережність і бажання вирішити всі конфлікти мирним шляхом допоможуть Водоліям уникнути неприємностей. Для того, щоб зберегти репутацію, знадобитися вміння витончено обіграти будь-яку ситуацію.

Жінка-Риби

Планети і їх розташування дадуть Рибам необхідну енергію, яка зіграє на руку і в ділових питаннях, і в особистих відносинах. Середина лютого принесе цікаві зустрічі, любов, можливість виділитися серед оточення. Єдине, що знадобиться – відкинути страх змін і не занижувати свою самооцінку. Це також допоможе уникнути впливу маніпуляторів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...