Зірки говорять: Знаки Зодіаку, які ніколи не скажуть "Я тебе кохаю"

Зате вони може показувати вам свої почуття вчинками.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким складно говорити слова любові. Але їхні вчинки говорять самі за себе, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІю

  • Козоріг

Ці люди не одразу відкриваються і показують свої почуття. Але якщо вам вдасться до них достукатися, то ви побачите наскільки це глибокий знак Зодіаку. До слова, ведуть вони себе більш відсторонено через страх, що їм заподіють біль. Це якраз той випадок, коли їм легше голову на відсікання віддати, ніж зізнатися в коханні. Тому запасіться терпінням.

  • Лев

Леви ще ті веселуни. Вони можуть залишити вас одного і з легкістю піти гуляти. Така його поведінка буде викликати у вас сумнів в його почуттях до вас. До речі, слово "пробач" він говорить вкрай рідко і лише тільки тоді, коли розуміє, що винен на всі 200%. Ця людина вважає себе ідеальною. Без тортур вам не добитися від нього щирої розмови про його почуття.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...