Зірки шепочуть: Як вдало провести передостанні вихідні літа. Гороскоп на 22-23 серпня

Цы вихідні характерні тим, що з в ніч з неділі на святковий понеділок зустрічаються знаки Льва та Діви

22 серпня Сонце переходить до знаку Діви. Як у будь-який перехідний період, годі очікувати стабільності у справах та поведінці оточуючих. Про це розповіла астролог Олена Максимова.

"У вихідні погода навряд чи порадує, - говорить астролог. – Багатьох підведе самопочуття. Можливе загострення виразкових процесів у системі травлення та напади гіпертонії. Відпочиньте у ці дні вдома. Проблеми з транспортом і погана якість зв'язку псуватимуть вашу подорож. Запобігайте розвитку конфліктів. Вони спалахуватимуть із найменшого приводу. Від великих покупок краще утриматися. Проведіть вихідні окремо від коханих. Це найкращий спосіб уникнути серйозних непорозумінь".

Овен

Ви не зможете виконувати свої фінансові обіцянки через брак коштів. Кредити брати не слід. Зверніться за підтримкою до давніх друзів.

Телець

Задовольняйте свої потреби за рахунок наявних коштів. Грошові надходження у ці дні не прогнозуються. Позичати людям гроші не слід.

Близнюки

У ці дні ви можете позбавитися значної частини свого заробітку. Зважуйте кожен фінансовий крок. Стережіться злодіїв.

Рак

Купуйте лише необхідне. У вашій кишені обмаль грошей. Проте прибуток можливий за рахунок знахідок чи дарунків.

Лев

Вдалі покупки можна зробити у неділю. У суботу не залишайте без нагляду систему опалення та працюючі газові плити. Стережіться аварій.

Діва

Добре пройдуть процедури обміну. Розраховуйтеся за надані вам послуги бартером. Ситуація з грошима залишається складною.

Терези

Незначні прибутки не покриватимуть витрат. Від домашніх також годі чекати матеріальної підтримки. Мінімізуйте витрати.

Скорпіон

На першочергові витрати грошей вистачатиме. Надлишку коштів не буде. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Стрілець

Вам доведеться використати своє уміння обходитися малим. Покращення матеріального становища не передбачається.

Козеріг

Не відчуватимете фінансових проблем. Навіть у разі нестачі коштів вдасться реалізувати заплановане. Вам йтимуть назустріч оточуючі.

Водолій

Не довіряйте обіцянкам чи рекламним роликам. Ризикуєте втратити значну суму через бажання зекономити на вигідній пропозиції.

Риби

Відкладіть вирішення фінансових питань до наступного тижня. Не робіть у ці дні передплату за послуги чи товар. Гроші пропадуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...