"Злі язики" кажуть, що саме Залужного хочуть звинуватити у розмінуванні Чонгару та здачі Херсону", - Борислав Береза

"Ой, тут таке діється... Поспілкувався я зі "злими язиками" з Банкової. Вони таке кажуть, що хочеться сказати: "Що ти таке верзеш, базікало?". А кажуть вони мені таку неймовірну нисенитницю, що я навіть повірити не можу. Так от, кажуть ці "злі язики", що якесь падло хоче якусь кампанію по дискредитації Залужного реалізувати і що вже багато чого зроблено", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А я їм кажу, що не вірю в таку підступність, навіть якщо людина та ще падлюка. Гаразд, кажуть мені "злі язики", тоді очікуй висновки від Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) про те, що саме Залужний винний у розмінуванні Чонгару та здачі Херсону. А ще ДБР веде справа по тій самій темі і все це пов'язано. Ну, тут я взагалі сильно здивувався.

По-перше, при чому тут Залужний, якщо листа писала Верещук. Ні, я розумію, що це був цілком таємний документ і згідно практики його були повинні повернути відправителю після ознайомлення з ним. Але ми ж живемо в Україні. Тому не здивуюся, якщо в інтернеті з'явитися копія того листа зі всіма візами на ньому. А це може, взагалі, підвести під статтю вже премьер-міністра Шмигаля разом з Верещук. По-друге, ми всі знаємо, що ДБР найнезалежнійший правоохоронний орган України і ніхто не може йому щось замовити. І хочу вірити, що КНДІСЕ також ніколи в житті не буде займатися брудним фабрикуванням експертизи під замовлення. Бо вони теж незалежні і цінують свою репутацію, а підстав та обґрунтування для висновків про вину Залужного взагалі немає. Тоді "злі язики" кажуть, що завдання не посадити Залужного, а спаплюжити його репутацію. І от я не вірю, що хтось піде на таку ницість. Впевнений, що брешуть ці "язики".
Тож, ганьба всім цим "злим язикам" з Банкової. Може перейменувати їх у "брехливі язики"? Хоча, вони жодного разу не помилилися з інформацією. Але все буває колись в перший раз. От і почекаємо. Тому що "злі язики" кажуть що все вже готово і може бути вкинуте в будь-який найближчий час. Брешуть, стовідсотково брешуть. І час покаже, хто правий, кому можна вірити, а кому ні.
А ми і далі віримо в ЗСУ та Залужного і пам'ятаємо, що вони виборюють Перемогу для України! Перемога буде за нами!".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...