Злочинець зі стажем: Колишній боєць Пригожина влаштував у РФ різанину під час застілля

Колишній боєць ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина та "злочинець" зі стажем 48-річний Сергій Філатов влаштував місцевим в Кемеровській області "різанину", інформують Патріоти України.

Він напав з холодною зброєю на знайомих під час спільного застілля. Ножові поранення в рамках нападу отримала 40-річна Тетяна К. та 43-річний Євген В., уточнила імена жертв Філатова російська журналістка Ксенія Собчак на своєму новинному каналі в Telegram.

Відзначається, що інциденту передувала сварка: компанія через щось почала сперечатися, після чого Філатов спочатку вдарив ножем Тетяну, а потім Євгенія. Постраждалих госпіталізували до лікарні, а екс-найманця взяли під арешт силовики. "У відділі з'ясувалося, що Сергій - інвалід III групи, він страждає психічним розладом, після служби в зоні бойових дій у нього трапляються панічні атаки", - наголошується в повідомленні.

Також росЗМІ вказують, що Філатов вступив до лав "вагнерівців", перебуваючи в колонії, після чого отримав "помилування". За даними ASTRA, там він відбував 14-річний термін за вбивство орендодавця, який здавав йому квартиру.

Всього Філатов був семикратно судимий у справах про заподіяння середньої і тяжкої шкоди здоров'ю та загрозу вбивством. В одному з відповідних "епізодів" він отримав судимість за побиття та погрозу вбити власну матір.

Після вступу на службу до Пригожина та діяльності в якості "вагнерівця" Філатов отримав помилування й повернувся у рідні краї, в яких і відзначився "різаниною".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...