Злочинцю усюди дуже страшно: Путін почав літати в російську глибинку в супроводі винищувачів (відео)

Російський диктатор Володимир Путін почав літати в регіони Росії в супроводі винищувачів, повідомляє Агентство. Зокрема, такий випадок було зафіксовано під час візиту диктатора до Якутська 18 червня. Жителі міста зняли щонайменше один винищувач Су-30СМ, який супроводжував борт № 1, передають Патріоти України.

Журналісти вказують, що це перший підтверджений випадок від початку війни, коли борт Путіна під час візиту в російський регіон супроводжують військові літаки. До цього винищувачі супроводжували президента лише за кордоном.

Мешканці Якутська в соцмережах опублікували одразу кілька відео і фото з винищувачем, який супроводжував літак Путіна. Видання SakhaLife також повідомило, що слідом за бортом Путіна приземлився літак супроводу. За словами аналітиків, на кадрах Су-30СМ.

У січні 2024 року перед візитом Путіна в Калінінград у його прессекретаря Дмитра Пєскова запитували, чи будуть президента супроводжувати винищувачі, проте він уникнув відповіді на це запитання. При цьому під час міжнародних відряджень винищувачі супроводжують Путіна регулярно. Зокрема, під час польотів до Білорусі, Казахстану та Узбекистану.

У грудні 2023 року Міноборони Росії показало кадри з винищувачами Су-35, які супроводжували літак Путіна під час польоту в ОАЕ. Пєсков тоді пояснював, що це було зроблено з міркувань безпеки. Після візиту в Якутськ Путін має вирушити в КНДР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник продовжує "стискати" район оборони ЗСУ у місті Вугледар одночасно із заходу та сходу... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:26

короткі інформаційні повідомлення з різних напрямків... 1. Очевидно, військово-політичне керівництво республіки Білорусь (РБ), в особі лукашенкИ, продовжує зображати "сильно наляканого" маленького диктатора... . 15-а зенітна ракетна бригада (зрбр) впс...

Огляд карти бойових дій за 27 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:09

Сьогодні 27 вересня. Триває 947-ма доба оборони України проти російської навали. Яка ситуація у Вугледарі, де українські війська продовжують тримати свої позиції? Які виклики та загрози стоять перед нашими захисниками в цьому стратегічно важливому міст...