Злочинцю вже не до резиденції у Сочі: Путін вирішив "заритися" на Новий рік, - ЗМІ

Удари по російських аеродромах не могли пройти безслідно для самого диктатора Володимира Путіна. Він, за інформацією ЗМІ, став більше проводити часу в приміщеннях бункерного типу. Ба більше - він вирішив надійно "заховатися" на Новий рік. Про це повідомляє телеграм-канал Generall SVR, передають Патріоти України.

Його нібито веде колишній генерал СЗР (Служби зовнішньої розвідки РФ), що володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов'язаним з політологом Валерієм Солов'єм.

Автори Телеграм-каналу зазначають, що, попри розпорядження президента РФ посилити заходи безпеки на стратегічних об'єктах, реально посилилися і так позамежні заходи безпеки самого Володимира Путіна: "Путін став проводити більше часу в приміщеннях бункерного типу, а відзначати Новий рік президент з близькими тепер збирається в бункері, розташованому за Уральськими горами, замість резиденції у Сочі, як було заплановано раніше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ситуація навколо Очеретиного важка і може погіршитися. Чим небезпечне просування ворога - Михайло Жирохов

вівторок, 23 квітень 2024, 11:59

Військовий експерт Михайло Жирохов прокоментував в ефірі Radio NV, яка ситуація навколо селища Очеретине, де, як повідомляється, є просування росіян, передають Патріоти України. «На жаль, ситуація навколо Очеретиного дуже важка і вона має схильність до...

"Виникло відчуття, що ми працюємо": Спікер "держради Криму" забув вимкнути мікрофон і озвучив цікаві речі (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 11:44

Так званий «голова держради» у тимчасово окупованому РФ Криму Володимир Константинов, йдучи на перерву, забив вимкнути свій мікрофон і випадково наговорив у нього зайвого. Відповідне відео було оприлюднено у соцмережах, передають Патріоти України. На н...