"Злиденна душа": Приходько висміяла публічні сльози Лободи

Лобода до внесення в "чорний список" артистів, що підтримують путінський режим, мовчала про війну в Україні. Вона почала говорити про війну тільки тоді, коли окупанти прийшли до неї в будинок, в Ірпінь.

Українська співачка Анастасія Приходько висловилася з приводу сліз опальної Світлани Лободи, яка до внесення в "чорний список" артистів, що підтримують путінський режим, мовчала про війну в Україні, передають Патріоти України.

В ексклюзивному інтерв'ю УНІАН співачка заявила, що Лобода почала говорити про війну тільки тоді, коли окупанти прийшли до неї в будинок, в Ірпінь.

"Сльози опальних артистів - це смішно, це убого. Для мене це - злиденна душа. Лобода почала говорити про війну тільки тоді, коли окупанти прийшли до неї в будинок, в Ірпінь: "Ой, у мене ж там батьки, ой...". Дорога, вони до тебе додому прийшли ще в Донецьк і Луганськ. Це не десь там була війна, це все Україна, це у тебе шматок землі забрали", - сказала Приходько.

Вона додала, що той, хто зрадив один раз, зробить це ще раз.

"Мені прикро, коли зараз артисти починають "перевзуватися" в польоті. Зрадивши один раз, зрадять ще раз. І повірте, та ж Ані Лорак вилізе ще з українськими піснями і буде на весь голос кричати про те, як вона щиро любить Україну", - зазначила співачка.

За словами Приходько, під час війни не може бути нейтралітету. Кожен повинен зайняти певну позицію і визначитися, на чиїй він стороні.

"Якщо ви взяли на себе ношу артиста, то не треба думати, що ви просто розважальний персонаж. Ви ж співаєте про кохання, розставання, переживання. Ви ж не звірі. Значить, ви вже повинні розуміти, що на вас спираються люди. Не можна говорити про те, що ти просто співаєш і твої пісні не мають ніякого відношення до політики. Тоді йди ти зі своїми піснями слідом за російським військовим кораблем. Йдіть зі сцени, не ганьбіть її", - підсумувала зірка.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...