"Є локації, де без них не обійтися": Злий Одесит "пройшовся" по танках Leopard 2

Військовий експерт Олександр Коваленко (Злий Одесит), коментуючи новини щодо "Рамштайну" і ненадання Україні танків Leopard 2, звернув увагу на кілька моментів, передають Патріоти України.

У своєму Телеграм-каналі він зазначив, що тепер у західних партнерів України є розуміння необхідності надання їй танків: "Тобто, якщо раніше йшлося виключно про радянські зразки танків, то зараз обговорюється саме питання надання західних зразків танкового озброєння. Причому не попередніх поколінь, а сучасних".

Другий момент, продовжив експерт, - старт місій з навчання українських екіпажів Leopard 2. Процес навчання управління займає мінімум місяць. А там, може бути, і буде ухвалено рішення щодо передачі Україні цього типу озброєнь, додає Коваленко.

Третій момент, каже військовий експерт, - відсутність західних зразків танкових озброєнь матиме вплив на можливості з контрнаступу ЗСУ, але ситуативне.

Також Коваленко згадав звільнення Харківської області, проведене ЗСУ без ударних танкових кулаків. А у ворога була величезна бронетанкова група. "Результат? Частина цієї групи дісталася ЗСУ у вигляді трофеїв", - говорить він.

Експерт підтвердив, що є локації, де без танків не обійтися. Але є локації, де роль танкових кулаків навіть не на другому і не на третьому місці. "І поки в Берліні продовжують народжувати з рішенням, процес може йти", - наголосив Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...