Злий Одесит розповів, навіщо Пригожин вербує донецьких жінок-ув'язнених

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко прокоментував, навіщо ПВК "Вагнер" завербувала на окупованій Донеччині 50 жінок із виправної колонії. Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю, передають Патріоти України.

На думку Коваленка, це може свідчити про той факт, що безпосередьо з вербуванням зеків у "вагнерівців" проблеми. Вони вже не можуть збирати десятки тисяч, а з проблемами збирають тисячі.

"Ситуація з російськими приватними військовими компаніями в якомусь сенсі навіть кумедна. Пригожин зараз в останні декілька тижнів розкидувався медальками "за взяття Соледара". Але станом на зараз ПВК "Вагнер" не існує на території України як повноцінна бойова одиниця. Вони втратили майже весь свій бойовий потенціал і боєздатність. Їх продовжують під Бахмутом зараз використовувати як "гарматне м'ясо". Але по іншому вони і не мають впливу на перебіг бойових дій – виключно як "гарматне м'ясо", – зазначив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...