Злий Одесит розповів, скільки ракет можуть виробляти в РФ та до виробництва якої зброї мають потенціал

У Російській Федерації щомісяця можуть виробляти від 60 до 100 ракет різного типу. Щобільше - окупанти мають великий запас старих радянських снарядів, які переробляють під авіабомби. Про це в ефірі інформаційного телемарафону розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

Країна-агресорка має мікро-чіпи та технічні можливість виробляти приблизно дві-три ракети на день. За його словами, Україні відомо, де саме їх виробляють.

"Отже, за місяць вони можуть накопичити до 60 ракет. Різного типу. Це і Ха-101, Ха-59, "Калібри". Або вони можуть навіть накопичити більш ніж сотню", - наголосив експерт.

Коваленко повідомив, що росіяни мають величезний потенціал щодо авіабомб, які окупанти використовують протягом останнього часу.

"Якщо ми говоримо про старі радянські ракети "ФАБ-250", "ФАБ-500", яких у них величезна кількість. Вони встановлюють на них примітивні, але є діючі модулі корекції та управління, що дозволяє збільшувати відстань польоту до 50 км. Точно умовно "високоточна", але за рахунок того, що це "кустарний" блок відбуваються інциденти", - наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...