Злий Одесит спрогнозував, чи зможуть росіяни повністю оточити Бахмут

В даний час у російських окупаційних військ нема можливості оточити та захопити Бахмут. Таку думку в ефірі інформаційного телемарафону висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Ресурс величезний насправді стягнуто під Бахмут. І тиснути на місто вони будуть продовжувати. Основна їх задача на сьогодні полягала у тому, щоб перерізати логістичні артерії", - сказав Коваленко.

Він уточнив, що йдеться про траси 05-04 та 05-06, через які відбувається матеріально-технічне забезпечення українських підрозділів в Бахмуті. "Зараз вони більше роблять акцент вже на боях в місті: вони намагаються з північного напрямку, а також зі східного напрямку вже зайти в місто, розпочати бої в місті. Тут є свій вже нюанс, тому що бої в місті не є кредо російських військ - вони не мають достатньо досвіду боїв у місті, міський бій не їх стиль", - наголосив Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...