Злий Одесит спрогнозував, коли почнеться контрнаступ на Донеччині

У Донецькій області ще пів року не варто очікувати на контрнаступ. Цей напрямок і надалі буде оборонним. Про це в інтерв'ю сказав військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Донецький напрямок мінімум ще пів року буде оборонним плацдармом для України. Ні про який контрнаступ ми не можемо говорити. Але щоб підвищити ефективність оборони, нам потрібна артилерія. Саме там нам потрібно більше артилерії. Це - САУ, РСЗВ, міномети, особливо коли потрібно знищувати велику кількість піхотних підрозділів", - пояснив Коваленко.

Ситуація на Донеччині

Російські терористи від початку повномасштабної війни Росії проти України намагаються наступати у Донецькій області. Зараз найжорстокіші бої тривають поблизу міста Бахмут Донецької області, куди російська окупаційна армія та найманці із ПВК "Вагнер" кинули усі зусилля та безперервно штурмують українські позиції.

Також росіяни завдають терористичних ударів по інших містах Донеччини, зокрема 23 січня вкотре ракетами обстріляли місто Краматорськ Донецької області.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...