Злий Одесит вказав на відмінну деталь російських ударів по Харкову і області

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) вказав на відмінну деталь російських ударів по селу Гроза Куп'янського району і по центру Харкова, передають Патріоти України.

Він зазначив, що якщо раніше нанесення таких ударів було невибірковим і неприцільним, то "зараз явно ведеться прицільний вогонь". "Вчора - Гроза, Куп'янського району, прицільне знищення цивільного об'єкта з великою кількістю цивільних всередині. 51 загиблий. У ніч на 6 жовтня - удар по центру Харкова. Раніше в основному страждала Північна Салтівка, як щит міста, зараз же - прицільний удар по центру", - зазначив він.

Коваленко підкреслив, що російські окупанти виводять терор на системний, прицільний рівень з метою підвищити не рівень випадкових жертв ударів, а гарантовано підвищувати число жертв серед мирного населення.

"Це може бути обумовлено усвідомленням неминучого провалу на фронті і спробою через каталізацію терору проти мирного населення, вплинути на події, що відбуваються в зоні бойових дій. Змусити суспільство тиснути на владу, а пацифістським організаціям, які ратують за переговори без будь-яких попередніх умов і скорочення військової допомоги Україні, надання фактів злочинів окупантів для маніпуляцій... мовляв, подивіться як українці страждають у цій війні, яку потрібно припиняти "фінансувати"!", - пояснив ситуацію експерт.

Однак він зазначив, що ніхто не зупинить ті процеси, які проходять в зоні бойових дій, оскільки якщо їх зупинити, то такий терор, але без опору, буде в кожному місті і селі України.

"Згадайте Голодомор. У, що вилилася поразка УНР - у масштабний геноцид українців. Це не просто опір ворогу, окупанту, битва за свободу, суверенітет і право бути самими собою. Це битва за виживання. Виживання майбутніх поколінь", - підкреслив аналітик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...