"Злив прослуховування прем'єр-міністра - не компромат. Якщо це все, що змогли на нього накопати, то це свідчить, що на нього нічого немає", - Борислав Береза

Зараз в Україні ми всі беззахисні перед подібним, і таке порушення закону стає системою, а нашого особистого простору більше немає.

Борислав Береза. Фото: соцмережі.

"Якщо припинити сміятися і серйозно розібрати цей злив прослуховування прем'єр-міністра, то в мене три зауваження", - пише політик Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"1. Це не компромат. 100%. Якщо це все, що змогли на нього накопати, то це свідчить, що на нього нічого немає. Морально-етичні розбірки всередині Зе-команди мене не цікавлять. Це їхній серпентарій і нехай хоч перегризуться – головне, щоб в інтересах України. Мене цікавить проведення якісних змін у країні. Але їх теж немає, і про це далі.

2. Компетентність прем'єра та інших осіб, чиї голоси нібито є на цьому прослуховуванні, – на рівні бізнес-тренерів, які читають лекції "Як заробити мільйон", але самі чомусь його не заробили. Загалом тут нічого нового. Вони дилетанти. І рівнем професури Стенфорда, Кембриджу чи Гарварду тут і не пахне. Хтось цим здивований?

3. Знаєте, що для мене найголовніше в цих зливах і прослуховуваннях? Те, що зараз в Україні ми всі беззахисні перед подібним, і таке порушення закону стає системою, а нашого особистого простору більше немає. І держава нічого не робить для того, щоб змінити цю ситуацію. Мене б улаштувало, якби не з'являлися зливи в публічній площині, а прослуховування залишалося частиною слідчих або оперативних дій правоохоронних органів, які за допомогою негласних оперативно-розшукових дій здобували б прямі докази провини злочинців. А поки все розраховано на дискредитацію.

До речі, в Україні є лише три структури, у яких є такі технічні й організаційні можливості. Це МВС, СБУ та ГУР. І те, що війна компроматів не зупиняється, – це провина керівництва України, яке не в змозі взяти ці структури під контроль. Щоправда, ще є Кремль. Я б не скидав цих пройдисвітів із рахунків. Тим паче, що вони готові й далі розхитувати ситуацію в Україні та продовжувати дискредитацію влади. Хоча влада і без допомоги Кремля з цим чудово впорається. Загалом люте пекло. І "великий брат" почав мене втомлювати. Сильно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...