Зможе ефективніше проривати ППО: Військовий аналітик пояснив перевагу дрона-ракети "Паляниця"

Аналітики вбачають перевагу нового дрона-ракети «Паляниця» у його швидкості, за рахунок чого літальний апарат може ефективніше долати ворожу ППО. Про це написав азербайджанський військовий експерт Агіл Рустамзаде в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він опублікував фото ймовірного українського дрона-крилатої ракети "Паляниця". Залишив такий коментар: "Ймовірна фотографія українського дрона - крилатої ракети «Паляниця». У січні проходили її випробування. Такі системи озброєння складно запустити в серійне виробництво менш ніж за рік".

Також поділився відео з Telegram-каналу військового оглядача Романа Бочкали. Відео позиціонується, як випробування українського реактивного дрона-ракети.

Щодо цього Рустамзаде зауважив: "Як я і припускав. Роман Бочкала оприлюднив відео випробувань українського реактивного дрона-ракети «Паляниця». Бойова частина до 50 кг. Дальність польоту навряд чи понад 500 км. Швидкість до 500 км/год".

Він оцінив, яку саме користь може принести Україні поточна розробка: "Що це дасть Україні. В України були дрони з аналогічною БЧ. Перевага даного літального апарату в його швидкості. Завдяки якій він зможе ефективніше проривати ППО і буде менш вразливим від стрілецько-гарматного вогню".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У назві дрона-ракети "Паляниця" побачили "жорстоке" знущання над пропагандистами Кремля

субота, 24 серпень 2024, 21:54

У назві нового дрона-ракети "Паляниця" вбачають найжорстокіше та найпровокативніше знущання над російськими пропагандистами, які муситимуть вчитись вимовляти назву літального апарату. Про це написав російський політолог Володимир Пастухов у своєму Tele...

План захоплення Криму одночасно із поваленням президента Кравчука розроблявся Кремлем ще у 1992 році, - Портников

субота, 24 серпень 2024, 21:28

Журналіст Віталій Портников вважає, що силове захоплення Криму готувалось у Кремлі ще у 1992 році разом з поваленням Леоніда Кравчука. Таку думку він висловив у етері Еспресо, передають Патріоти України. "Росіяни готувались до анексії Криму дуже давно....