"Зможете відірватися на повну": Засуджений за виробництво амфетаміну ветеринар став вербувальником у російську армію

Російський екс-ветеринар Дмитро Каравайчик, який був засуджений до 17 років за виробництво амфетаміну і отримав помилування за участь у війні проти України, став вербувальником Міністерства оборони РФ. Про це повідомляє "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Співрозмовник видання розповів, що в колонію приїхав агітатор від Міноборони. Ним виявився колишній петербурзький ветеринар Дмитро Каравайчик. Джерело видання також запевняє, що на вербування зобов’язали прийти всіх ув’язнених, крім тих, хто був у цей час на роботі. Зокрема, Каравайчик мотивував людей тим, що на волі вони «нікому не потрібні» і «нічого хорошого на них у майбутньому не чекає». Водночас на війні вони зможуть «відірватися на повну».

«Їдьте і відірвіться. Виривайте у трупів золоті зуби, знімайте хрести, грабуйте і привозьте додому, що хочете, а Міноборони прикриє від питань МВС. Війна — це шанс на мільйон. Грабуйте, вбивайте, робіть що хочете і багатійте. Може, ви й не повернетеся, але встигнете відірватися на повну», — переказує промову Каравайчика співрозмовник видання.

Також у матеріалі йдеться про те, що Каравайчик заявив ув’язненим, що для вербування краще підходять «повні відморозки і кончєні», які «швидше отримають собі славу».

Ув’язнені нібито зустріли виступ вербувальника без ентузіазму, а вирушити на війну погодилася лише одна людина. Сам Каравайчик заявив, що «не займається агітацією для Міністерства оборони», і назвав цю інформацію «плітками».

Наркоторговець і військовий злочинець Дмитро Каравайчик — що відомо

Каравайчика було засуджено до 17 років колонії за торгівлю амфетаміном, який він виробляв разом із дружиною у власній лабораторії, однак, підписавши контракт із ПВК Вагнера, він вийшов на волю раніше за строк.

Повернувшись з України, він був помилуваний особистим указом російського диктатора Володимиром Путіним. Ба більше, слідом за найманцем амністію отримала і його дружина.

Він уже не вперше потрапляє на сторінки ЗМІ. Раніше повідомлялося, що він став заступником голови фонду губернатора Ленінградської області. Тепер же, ймовірно, Каравайчик почав працювати в Міноборони РФ вербувальником ув’язнених. Цим раніше, зокрема, займався вже ліквідований ватажок ПВК Вагнера Євген Пригожин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...