"Знайомтеся - рядовий лелека!": Символ щастя та перемоги прилетів на позиції до українських військових (відео)

Сміливий птах сам прийшов до наших бійців.

В одному із населених пунктів на позиції Збройних сил України прилетів лелека, передають Патріоти України. Цей птах символізує нове життя, настання весни і є справжнім символом України.

Про це на своєму каналі Telegram написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. Він опублікував відповідне відео (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки).

Українські захисники вважають приліт лелеки дуже добрим знаком, який віщує якнайшвидшу перемогу України у війні проти російських загарбників.

"Знайомтеся – рядовий лелека! Весна сходить на землю з крил лелеки, віщуючи радість і щастя. А тут сміливий птах сам прийшов до наших бійців. Це принесе нам радісні вісті у вигляді швидкої перемоги!" – сказано у повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...