"Знайшли гідне застосування": На Москвщині роми здали новітній російський безпілотник на металолом

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отримали безпілотник. Безпілотник, ймовірно, є російським «Орланом-10». Наразі поліція з'ясовує, яким чином дрон потрапив до ромської діаспори. Після дослідження безпілотник планують відправити до Москви.

«Орлан-10» – новітній російський безпілотник, розроблений і вироблений петербурзьким підприємством «Спеціальний технологічний центр» (СТЦ). Дрон призначений для розвідки і спостереження. Він може транслювати цілі для ураження різними бойовими машинами, а також використовуватися для коригування артилерійського вогню і радіоелектронної боротьби.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У супроводі двох поліцейських: Влад Яма здивував несподіваною заявою про своє "повернення" (фото)

четвер, 16 травень 2024, 13:28

Танцівник і хореограф Влад Яма, який від початку повномасштабної війни виїхав до США і більше не повертався в Україну, здивував несподіваною заявою про своє «повернення». Він опублікував у сторіс в Instagram знімок, на якому зображений біля поліцейсько...

Дрони ГУР Міноборони уразили підприємство російської оборонки у Тулі - ЗМІ

четвер, 16 травень 2024, 13:02

Головне управління розвідки Міноборони України уразило виробничі потужності державного підприємства російського оборонного комплексу Базальт у Тулі в ніч проти четверга, 16 травня. Про це NV повідомило джерело в українській розвідці, передають Патріоти...