Знайшли компромісну фігуру: В Офісі президента визначились, хто буде новим генпрокурором, - джерела

Андрій Костін. Фото: Офіс генерального прокурора.

В Офісі президента визначились, хто буде новим генеральним прокурором замість Андрія Костіна. Про це Radio NV стало відомо з двох джерел в Офісі генпрокурора та в українському парламенті, передають Патріоти України.

За словами джерел, наступником Андрія Костіна на посаді генпрокурора буде Руслан Кравченко. Наразі він є головою Київської державної адміністрації. «Він є компромісною фігурою, яку можна провести через парламент», — зазначило джерело.

Інше джерело повідомило, що кандидатуру Кравченка в ОП розглядали давно, адже кандидатура чинного голови Одеської ОДА «Олега Кіпера не збере голосів у парламенті». Водночас голова Антимонопольного комітету України (АМКУ) Павло Кириленко, якого, за словами джерела, раніше в ОП планували на цю посаду, зараз є обвинуваченим у незаконному збагаченні.

Декілька джерел видання назвали Руслана Кравченка кандидатурою заступника керівника Офісу президента Олега Татарова, який є «лояльним та зрозумілим».

Кандидатура наступного очільника Офісу генпрокурора ще має пройти розгляд у профільному правоохоронному комітеті парламенту.


Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...