Знайшли собі виправдання: На одному з "Шахедів", яким росіяни вдарили по Харкову, був напис "За Крокус Сити Холл" (фото)

У ніч проти четверга, 4 квітня, Росія масовано атакувала Харків шахедами. Харківська обласна прокуратура показала фото одного з дронів, на якому був напис «За Крокус Сити Холл», передають Патріоти України.

«Підступно, цинічно вночі вдарити безпілотниками по мирних житлових кварталах… Бити по працівникам ДСНС, які щодня ціною власного життя мужньо та самовіддано рятують життя кожного з нас», — йдеться у повідомленні.

Нічний удар шахедами по Харкову 4 квітня

У ніч проти 4 квітня російські війська атакували Харків шахедами. Мер міста Ігор Терехов повідомив, що один з дронів влучив у 14-поверховий будинок, внаслідок чого декілька квартир було зруйновано, загинула одна людина.

Під час повторної атаки на житловий будинок в іншому місці загинули троє рятувальників. Загалом внаслідок російського удару шахедами по Харкову загинули чотири людини, ще 12 — дістали поранення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...