Знов відзначилась президентська "Булава": Українські пілоти ювелірно спрямували дрон у люк танка, і ще один з "сараєм" рознесли на друзки (відео)

Дронарі підрозділу BULAVA продовжують надихати співвітчизників своєю майстерною ратною роботою, зазначають Патріоти України. Напередодні бійці окремої президентської бригади вдалою засідкою знищили російських конкурентів, в сьогодні стало відомо про новий подвиг: пілоти влучили своїм FPV-дроном у відкритий люк механіка-водія танка.

Відео оприлюднили 19 липня на каналі «Дикі шершні».

Танком пілоти BULAVA цим не обмежилися, а вразили ще й ворожу МТЛБ з мангалом.

«Важка броньована техніка не витримала цієї запальної зустрічі», — сказано в повідомленні «Диких шершнів».

Дронарі підрозділу BULAVA також знайшли знерухомлений російський танк-сарай, захищений великим мангалом від FPV-дронів.

Але від дронів-бомберів це не допомогло, танк загорівся, а потім був розірваний на шматки власним боєкомплектом.

Як повідомляла АрміяInform, українські пілоти змогли спрямувати дрон у люк танка.

BULAVA

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знов відзначилась президентська "Булава": Українські пілоти ювелірно спрямували дрон у люк танка, і ще один з "сараєм" рознесли на друзки (відео)

п’ятниця, 19 липень 2024, 17:30

Дронарі підрозділу BULAVA продовжують надихати співвітчизників своєю майстерною ратною роботою, зазначають Патріоти України. Напередодні бійці окремої президентської бригади вдалою засідкою знищили російських конкурентів, в сьогодні стало відомо про но...

Загроза з півночі: чи ймовірний новий наступ на Україну з території Білорусі?

п’ятниця, 19 липень 2024, 14:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа",Білорусь,Лукашенко,вторгнення Росії, ЗСУ,ГУР МОУ. За словами Буданова, атака росіян із півночі вже триває і є тенденція на загострення, тому проблему ігнорувати не можна. При цьому Буданов не уточнив, чи буде це Сумський ...