"Знову к*рва переплутала із Гаагою": Симоньян розмріялась про Одесу, але щось пішло не так

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян помріяла про Одесу. Вона заявила, що їй хочеться відвідати українське місто. На своїй сторінці в Telegram фанатка Путіна також написала: "скоріше б уже". На "мрії" пропагандистки швидко відповів український блогер і ведучий Слава Дьомін, передають Патріоти України.

У своєму Telegram-каналі він "дав" Симоньян "ляпаса". Дьомін нагадав, що їй варто мріяти не про Одесу, адже незабаром на неї чекає Гаазький суд. "Знову к*рва переплутала Одесу і Гаагу", - написав блогер.

Аналогічний пост Дьомін продублював в Instagram. На нього відповіли одесити, які заявили, що дуже "чекають" на Симоньян. Користувачі зазначили, що вони "розірвали" б пропагандистку, яка підтримує обстріли мирних українських міст і повномасштабну війну проти нашої країни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...