Знову поруч із яхтою, яку обіцяв продати: Харківського олігарха помітили на відпочинку у Франції (відео)

Олігарх Олександр Ярославський відпочиває на Лазурному Березі у Франції. Відео з Ярославським опубліковано у харківських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

"Був помічений у Кап-Ферра (Франція). На катері приплив на пляж, повечеряв у ресторані, а потім знов на катер, який відвіз його на яхту. До слова, це саме та яхта, яку він обіцяв продати, а кошти передати на відновлення Харкова (50 млн долл.)", — йдеться у дописі.

Нагадаємо, олігарх Олександр Ярославський ще на початку повномасштабного вторгнення Росії проти України обіцяв продати свій Kaiser, аби допомогти Харкову. "DCH починає гуманітарну програму для Харкова. Першим внеском у відновлення зруйнованого міста стануть кошти від продажу моєї яхти Kaiser. На неї часу вже не буде — треба працювати, працювати і ще більше працювати", — написав Ярославський у соцмережах.

У травні того ж року Ярославський виставив на продаж яхту Kaiser. За яхту планував отримати 49,5 мільйонів євро. Однак вона так і не була продана. У липні 2022 року на той час ще дружина Ярославського опублікувала фото з відпочинку на яхті Kaiser. У серпні яхта була помічена біля узбережжя Ніцци. У лютому 2023 року оголошення про продаж яхти було видалено.

На початку серпня цього року яхту помітили на Сардінії. Зауважимо, Олександр Ярославський є почесним громадянином Харкова та отримує довічну стипендію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...