Знову звинувачують українців: Поблизу Курської АЕС впав дрон (відео)

У місті Курчатові Курської області РФ впав безпілотник, внаслідок чого часткові пошкодження є у багатоквартирному будинку. Про це повідомив у Telegram у п’ятницю губернатор регіону Роман Старовойт, передають Патріоти України.

«Часткові пошкодження отримав багатоквартирний будинок – посічені фасад та шибки», – написав чиновник. Зазначається, ніхто із мешканців не постраждав. І, як завжди, критично важливі об’єкти внаслідок падіння дрона та його подальшої детонації також не пошкоджені. У Курчатові розташована Курська АЕС.

Росіяни, звичайно, звинувачують в атаці Україну, проте це вкотре може бути їхньою провокацією, аби показати, що українці нібито ядерні терористи і нібито спробували атакувати АЕС.

Нагадаємо, триває 506-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Сьогодні вночі ворог знову атакував територію України, застосував іранські ударні безпілотники Shahed. Протягом минулої доби російські окупанти завдали ракетно-авіаційного удару по території України, застосували дві крилаті ракети «Калібр», одну балістичну ракету «Іскандер-М» та 20 іранських ударних БпЛА Shahed. У результаті успішної бойової роботи Сил оборони України знищено два «Калібри» та 20 ударних дронів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...