Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "відмінусованих" членів екіпажу (фото)

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц" зі Збройних сил України - Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

За його даними, "мінусовані" також повітряний стрілець Олександр Соловей і бортовий технік Іван Степін. "Штірліц" додав, що "вантажем 200" також став штурман Микита Токарчук.

У забороненій в Україні російській соцмережі "ВКонтакте" з'явилася інформація, що Шаяхметов є уродженцем російського міста Сизрань, він народився у 1996 році.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...