Зовсім не через українські дрони: Невзоров пояснив, чому Путін скасував "Безсмертний полк"

Специфічна акція «ходячий цвинтар» так спішно скасовується зовсім не через страх перед українськими дронами, вважає Олександр Невзоров. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.



«Заборонити родичам «вбитих у своє» вихвалятися наявністю мертвого «героя в сім'ї» – абсолютно нереально. У кремлі є справедлива впевненість у тому, що громадяни не пропустять нагоди козирнути причетністю до великої «гойди» і таки причеплять свого «на паличку». А потім кудись його понесуть», – підкреслив Невзоров.

Також Олександр Невзоров зазначив, що лише за найскромнішими підрахунками росіян, які загинули у війні на Україні не менше 200 тис. «До них, напевно, приєднаються і ті громадяни, що поки що тільки мріють поховати сина, чоловіка чи брата, але вже готові, схлипуючи, марширувати з їхнім портретиком», – зауважив експерт.

«Бліклі фотки медалістів ІІ світової не витримають конкуренції. Вони загубляться в масі нових мерців «путінського призову» і кандидатів у трупи. Акція, мимоволі перетвориться на масове викриття режиму та живе спростування конашенківської брехні. А ось це категорично не входить у кремлівські плани, бо може завадити «закогтітися» на троні і поряд з ним», – підсумував Невзоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо, куди витратили кошти": У Львові розшукують 20 млн грн, які міська влада виділила на вітрила для фрегата ВМС

неділя, 19 травень 2024, 16:31

У Львівській міській раді погрожують звернутися до правоохоронних органів через відсутність звіту про те, як було витрачено 20 млн грн, виділених минулого року на вітрила для фрегата “Дружба” — навчального судна інституту Військово-морських сил Одесько...

НАТО вже має модель, як закрити небо над Україною, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 16:03

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider, передають Патріоти України. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Ра...