"Зрада" сталась, поки всі спали: У Новосибірську поскаржилися на синьо-жовтий бордюр (фото)

У Новосибірську (Російська Федерація) керуюча компанія після скарг, що надійшли, вибачилася і змінила колір бордюру, який напередодні пофарбували в жовто-синій колір. Про це повідомляє "Підйом", передають Патріоти України.

Зазначається, що в РФ стався черговий інцидент із кольорової гами українського прапора. Зокрема, у місті Новосибірськ місцеві жителі поскаржилися на бордюр, який пофарбували у синій та жовтий колір, що нібито можна розцінювати як підтримку України. "У керуючій компанії всі списали на художнє бачення робітника, наголосивши, що непатріотичність вже усунена. І про всяк випадок перепросили", - повідомляє ресурс.

Зокрема, мешканці будинку на Танковій вулиці запевняють, що бордюр перефарбували, "поки всі спали", а керівник компанії "Довіра" Володимир Симонов розповів журналістам, що неправильні кольори обрав "союзник з Азії". "Вже зафарбовують. Просто вийшла накладка. Там узяли фарбу п'яти квітів, щоб пофарбувати лави там та бордюри. А у нас робітник, як я називаю, "союзник з Азії", і він ось взяв ці два кольори. Я, каже, щось на думку спало, що красиво буде жовто-синій, і взяв і пофарбував із бухти-барахти", — цитує ресурс Симонова.

Чиновник запевнив, що тепер проукраїнський бордюр буде червоно-синім, а винного покарають. "Буду в будь-якому разі директора лаяти. Такі речі треба пояснювати. Я сам проти, це для мене нонсенс. Я прошу вибачення", - заявив управлінець.

За даними "Медузи", повідомлення про синьо-жовтий бордюр спочатку з'явилося в новосибірському паблику "АСТ-54" у "ВКонтакті". Зокрема, фото та відео бордюру опублікувала місцева мешканка. Противниця синьо-жовтого поєднання кольорів написала: "Ось така краса з'явилася рано-вранці, поки всі спали, у дворі на Танковій, 45/2. Виникає питання, чому не можна було пофарбувати в кольори російського триколору?".

При цьому, чи живе автор поста в дійсності в будинку на Танковій вулиці, невідомо. Видання зазначає, що з початку повномасштабного вторгнення РФ російські правоохоронні органи регулярно переслідують громадян за поєднання жовтого та синього кольорів, які присутні на державному прапорі України. Зокрема, у квітні на журналістку Антоніду Смоліну з Великого Устюга написали донос про "дискредитацію" армії через фотографію у "ВКонтакті", на якій вона стоїть у жовтій куртці на тлі блакитного неба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії затонули два теплоходи (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:04

У російській Якутії на річці Лена затонули два теплоходи. Судна не впорались із льодоходом. Про це повідомляє тelegram-канал 112, передають Патріоти України. «Судна «Софрон Данилов» і «Капітан Бурковський», перебували на зимовому відстої в районі селищ...

Президента Ірану ліквідував агент МОССАДа: Соловйов зганьбився в ефірі через "гелікоптер-убивцю" (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 21:42

Російський пропагандист Володимир Соловйов у прямому ефірі розповів, що вбивство президента Ірану Ебрагіма Раїсі скоїв такий собі Елі Коптер. Насправді - це просто розбите на дві частини слово "гелікоптер" англійською мовою, передають Патріоти України....