Зрадник "працював" із дітьми: Колаборант "ЛНР" "випадково" підірвався у власній автівці

Перейшов на бік ворога і за це його наздогнала смерть. Україна успішно вполювала чергового колаборанта, який 2022 року став на бік ворога. Цього разу в автівці підірвали зрадника, якому було доручено зомбувати українських дітей на окупованій Луганщині, інформують Патріоти України.

74-річного Валерія Чайку в його ж авто підірвали невідомі добродії зранку 1 квітня, коли той їхав на роботу.

За даними СБУ, підстаркуватий поціновувач “руского міра”, а також колишній член “Партії регіонів”, одразу після захоплення його міста сам запропонував допомогу рашистам і став замом очільника так званого “Центру з обслуговування освітніх організацій”. Підтвердив ліквідацію “ждуна” і голова Луганської ОВА Артем Лисогор. Каже, цього покидька на Луганщині знали всі.

“Чайка — типовий “ждун”, який ще від радянських часів не приховував своїх симпатій до “руского міру”. Його син будував успішну кар'єру в Луганську після окупації обласного центру, а у 2022 році з приходом росіян до Старобільська і сам Валерій одразу перейшов на бік ворога”.

Чим займався зрадник

Займатися ексрегіонал мав напевно найстрашнішим — працювати з дітьми та прививати їм “рускій мір”.

“Окупанти з “гідністю” оцінили намагання вислужитися перед новою «владою» і призначили Чайку керівником так званого “Центру з обслуговування освітніх організацій”. Тобто, Чайка мав контролювати якість та кількість пропаганди, яку вливає ворог у голови наших дітей”.

Не цурався Чайка також тиснути на людей, щоб ті перейшли на сторону окупантів, зокрема, погрожуючи дітям, розказала у коментарі “Суспільному Донбас” голова Старобільскої МВА Яна Літвінова: “З перших днів повномасштабного вторгнення, перебуваючи тривалий час на пенсії, пішов на співпрацю з російськими окупантами як “заступник очільника Старобільського району”, пізніше був на посаді радника. Останнім часом очолював центр по обслуговуванню освітніх організацій. Під час окупації психологічно тиснув на людей, схиляючи до співпраці з окупаційною владою, погрожуючи завдати шкоди, зокрема, дітям. Його дружина, педагог з багаторічним стажем, теж активно співпрацює з окупаційною владою. Пенсіонерка знов "вчителює" у місцевій гімназії"”.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...