Зрадник "працював" із дітьми: Колаборант "ЛНР" "випадково" підірвався у власній автівці

Перейшов на бік ворога і за це його наздогнала смерть. Україна успішно вполювала чергового колаборанта, який 2022 року став на бік ворога. Цього разу в автівці підірвали зрадника, якому було доручено зомбувати українських дітей на окупованій Луганщині, інформують Патріоти України.

74-річного Валерія Чайку в його ж авто підірвали невідомі добродії зранку 1 квітня, коли той їхав на роботу.

За даними СБУ, підстаркуватий поціновувач “руского міра”, а також колишній член “Партії регіонів”, одразу після захоплення його міста сам запропонував допомогу рашистам і став замом очільника так званого “Центру з обслуговування освітніх організацій”. Підтвердив ліквідацію “ждуна” і голова Луганської ОВА Артем Лисогор. Каже, цього покидька на Луганщині знали всі.

“Чайка — типовий “ждун”, який ще від радянських часів не приховував своїх симпатій до “руского міру”. Його син будував успішну кар'єру в Луганську після окупації обласного центру, а у 2022 році з приходом росіян до Старобільська і сам Валерій одразу перейшов на бік ворога”.

Чим займався зрадник

Займатися ексрегіонал мав напевно найстрашнішим — працювати з дітьми та прививати їм “рускій мір”.

“Окупанти з “гідністю” оцінили намагання вислужитися перед новою «владою» і призначили Чайку керівником так званого “Центру з обслуговування освітніх організацій”. Тобто, Чайка мав контролювати якість та кількість пропаганди, яку вливає ворог у голови наших дітей”.

Не цурався Чайка також тиснути на людей, щоб ті перейшли на сторону окупантів, зокрема, погрожуючи дітям, розказала у коментарі “Суспільному Донбас” голова Старобільскої МВА Яна Літвінова: “З перших днів повномасштабного вторгнення, перебуваючи тривалий час на пенсії, пішов на співпрацю з російськими окупантами як “заступник очільника Старобільського району”, пізніше був на посаді радника. Останнім часом очолював центр по обслуговуванню освітніх організацій. Під час окупації психологічно тиснув на людей, схиляючи до співпраці з окупаційною владою, погрожуючи завдати шкоди, зокрема, дітям. Його дружина, педагог з багаторічним стажем, теж активно співпрацює з окупаційною владою. Пенсіонерка знов "вчителює" у місцевій гімназії"”.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...