Зрадник Царьов заявив про погіршення стану Рогозіна: Рятувати д*пу високопоставленого рашиста та життя будуть у Москві

Медики з тимчасово окупованого Донецька та російського Ростова-на-Дону не змогли витягти з його тіла осколки снарядів, пишуть пропагандисти з "РИА Новости".

Як зазначається, донецькі та ростовські лікарі "не наважилися робити операцію" пораненому Рогозіну через її складність. У Москві консиліум лікарів вже буде ухвалювати рішення про необхідну медичну допомогу.

Водночас зрадник Олег Царьов в соцмережах заявив, що стан Рогозіна у порівнянні з попереднім днем різко погіршився. Снарядом зачепило і його дружину – у неї нібито важка контузія.

"Поранення Дмитра Рогозіна важче, ніж здавалося спочатку. Все складніше. У дружини Дмитра Тетяни важка контузія", – написав Царьов.

Син Рогозіна Олексій спробував відразу ж спростувати інформацію.

"Усі, хто постраждав 21 грудня в результаті обстрілу Збройними силами України готелю в Донецьку, де в ці дні розташовувалася група військових радників, перебувають під наглядом висококваліфікованих донецьких і ростовських лікарів. Інформація про те, що стан Дмитра Рогозіна погіршується, не відповідає дійсності. Про стан інших постраждалих, які отримали осколкові поранення, поки говорити рано", – заявив син Рогозіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Корейський сценарій" для України - це що?": Тактика західних партнерів України – не давати росіянам по пиці, а легенько стукати по ній долонею, - Олещук

понеділок, 20 травень 2024, 16:56

"Останнім часом в американських ЗМІ почали з'являтися дивні публікації з тим, що вони називають обговоренням "Корейського сценарію" для України. Що характерно, автори цих публікацій, судячи з усього, або самі взагалі не розуміють, що таке цей "Корейськ...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 16:07

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...