Зрадниці та ескортниці? Блогер шокував подробицями про учасниць конкурсу "Міс Україна 2023"

В Україні стартувало голосування за «Міс Україна 2023». Переможниця буде представляти нашу державу на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт 2023». Проте декількох учасниць звинуватили у співпраці з країною-агресоркою та дружбі з росіянами. Комік, продюсер та волонтер Андрій Лузан розкритикував організаторів «Міс Україна-2023» за підбір учасниць. Засновник YouTube-каналу «Леві на джипі» заявив, що конкурс не має права на існування, передають Патріоти України.

За словами Лузана, конкурсантки супроводжували спонсорів «Міс Україна» на різноманітних заходах, зокрема й російського ресторатора Орлова. Крім того, комік знайшов у деяких учасниць цьогорічного конкурсу зв'язок із Росією. На його думку, проблема не тільки з учасницями, але й з самим конкурсом – доречність його проведення під питанням.

«Окрім підвищення прайсу за погодинну оплату, дівчата ще супроводжують спонсорів конкурсу і вдень, і вночі, якщо хочуть отримати титул. Один зі спонсорів до 22-го року був російський ресторатор Орлов (bulldozer group). Конкурс супер, те що треба під час війни. Та й взагалі, ідея обирати дівчат по зовнішності, де жюрі чисто з мужиків – це прям те, за що варто боротись», – зазначив волонтер.

Лузан з'ясував, що Ксенія Мегера з Хмельницької області деякий час жила в Москві, брала участь у конкурсі «Майбутнє Росії» у Кремлі, а також любить відвідувати в ОАЕ ресторан російського олігарха, який очолював штаб диктатора Володимира Путіна на виборах. Наразі всю цю інформацію учасниця прибрала зі своєї сторінки, закрила коментарі для перегляду та змінила геолокації.

Дівчина давно не проживає в Україні та не згадує про повномасштабну війну жодним чином. Так, наприклад, 8 березня 2022 року вона побажала підписникам «знаходити причини для радості попри все». І, звісно ж, закрила коментарі.

Запитання викликала й інша учасниця під номером – Катерина Чувашова з Дніпропетровської області, яка є дочкою співробітника ФСБ, якого нібито затримала СБУ.

Лузан також знайшов фото, де учасниця конкурсу Ірина Піляєва супроводжує московського ресторатора Олександра Орлова. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

Після першого допису Андрія Лузана про учасниць, до нього надійшло безліч повідомлень з особистими історіями про участь у конкурсі. Зокрема про те, як дівчат змушують брати участь у поїздках з чоловіками.

«Одна близька людина двох дівчат-конкурсанток, зідзвонилась зі мною і розповіла про те, що деяких дівчат в цей конкурс затягують різними вговорюваннями і маніпуляціями. А потім ти просто не можеш його покинути. Тобі просто не дають. Тому прошу вас без агресії до усіх підряд конкурсанток. Є конкретні учасниці по яким я навів факти. По іншим давайте розбиратись або добиватись відміни конкурсу взагалі», – написав комік, додавши, що не варто плутати конкурси «Міс Україна» та Міс Україна Всесвіт», у яких різні організатори.

«Цей конкурс не має жодного права носити «Україна» в назві й взагалі для мене тепер клеймо ескорту і зрадництва назавжди закарбовано за цим дійством», – підсумував Андрій Лузан.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...