Зрадниця Повалій записала дует з китаянкою, яка співала на руїнах Драмтеатру в Маріуполі

Таїсія Повалій, якій у лютому 2024 року СБУ оголосила заочну підозру за трьома статтями, випустила цинічне відео. Зрадниця України записала кліп з китайською співачкою Ван Фан, яка виступала на руїнах Драмтеатру в окупованому росіянами Маріуполі, повідомляють Патріоти України.

Дует записаний в Росії, куди Повалій втекла напередодні повномасштабного вторгнення. Артистки виконали радянську пісню "Катюша" - саме її у вересні 2023 року "оперна діва" з Китаю цинічно співала у зруйнованому театрі, де загинули сотні людей внаслідок авіаудару РФ 16 березня 2022 року.

Відео Повалій назвала "гармонією великих культур", а себе - російською виконавицею і народною артисткою України. "Істинним гімном Всесвітнього фестивалю молоді стала російська пісня "Катюша". Китайська оперна співачка Ван Фан та російська виконавиця, народна артистка України Таїсія Повалій вітають усіх учасників фестивалю. Насолоджуйтесь гармонією великих культур!", - йдеться в описі.

Окрім співачок-путіністок у ролику показані "теплі відносини" президентів Росії і Китаю. У кадрі Путін і Сі Цзіньпін обіймаються та радісно позують для спільних фото. Також у кліп увійшли моменти спільних військових тренувань обох країн.

Верхом цинізму стало те, що у своєму відео Повалій використовувала кадри з колосками, які є одним із символів українського народу.

Нагадаємо, що оперна китайська співачка Ван Фан приїжджала до тимчасово окупованого Росією Маріуполя на початку вересня 2023 року. Згодом з'ясовувалося, що її чоловіком є китайський блогер, письменник та чиновник Чжоу Сяопін, відомий критикою Заходу та антиамериканськими поглядами.

Після скандалу Чжоу заявив, що пишається своєю дружиною та підтримує її виступ на руїнах Драмтеатру. При цьому чиновник нагадав тези російської пропаганди і написав, що "театр у Маріуполі розбомбили українські нацисти" і, за його словами, поки Ван Фан там співала, будівля нібито "була обстріляна ракетами української армії".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...