"Зрадницю Нелю Штепу спокійно зареєстрували кандидатом у мери Слов'янська", - політтехнолог Голобуцький

Колаборантка мала би знаходитися у в'язниці, але вона спокійно займається політикою.

"Колаборантку і зрадницю Нелю Штепу спокійно зареєстрували кандидатом в мери Слов'янська. 38 таких же колаборантських ушльопків з її партії зареєстрували в кандидати в депутати", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"СБУ проблем не бачить. Мінюст теж (хтось же ту їхню партію ПМР зареєстрував, видав свідоцтво) - може хіба Малюська новий рожевий костюмчик прикупив і виставив чергові черевики не на стіл, а вже одразу на Конституцію чи Акт проголошення незалежності.

Це поза тим, що теоретично Штепа (якщо в нас такий гуманний суд, що не посадив її років на 25) повинна була отримати заборону як не дожиттєву, так років на 10 на будь-яку політичну діяльність, на реалізацію пасивного та активного виборчого права і на обіймання будь-яких державних посад, хоч би й прибиральниці в школі.
--
А так можна не сумніватись, Штепа і ПМР переможуть, Росія візьме під контроль Лисичанськ і місцеву ОТГ за повного сприяння і схвалення команди Зеленського.
"Царь знает, чтo делает! Гoсударствo не oбеднеет! Забирайте! Забирайте!" (с)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...