Зробили сюжет про власні "героїчні будні": Російські пропагандисти підірвались поблизу лінії фронту на Запоріжжі (відео)

На тимчасово окупованій території Запорізької області вибухнув автомобіль знімальної групи російського телеканалу ТВ Центр. Внаслідок інциденту транспортний засіб згорів, а пропагандисти отримали травми. Про це повідомляється на офіційному Telegram-каналі російського телеканалу.

Інцидент стався на підконтрольній російській окупаційній армії території Запорізької області.

За словами самих пропагандистів, вони їхали разом з окупантами знімати сюжет про нібито стягування Збройними силами України важкого озброєння до лінії розмежування.

Під час пересування вже в так званій сірій зоні пролунав вибух на дорозі... Нас доставили до лікарні, провели рентген. У нашого водія та асистента телеоператора - забій грудної клітки. Оператор не постраждав", - розповів один з російських пропагандистів.

Внаслідок вибуху автомобіль знімальної групи повело убік, після чого він перекинувся.

За розповідями самих пропагандистів, російські військові після інциденту почали стріляти у повітря. Вони припускають, що вибух стався внаслідок вибухового пристрою з безпілотника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...