"Зробили знижку як зірці": Амадору Лопесу пропонували пришвидшити отримання українського громадянства за хабар

Амадор Лопес - серед знаменитостей, які народилися і виросли далеко за межами України, але всім серцем люблять нашу країну і пройшли не одне "бюрократичне коло", аби отримати український паспорт. Співак, який офіційно став українцем за кілька днів до початку великої війни, зізнався, що міг отримати громадянство раніше, якби заплатив хабар. В інтерв'ю Славі Дьоміну артист з Венесуели заявив, що йому пропонували прискорити процедуру у незаконний спосіб, і коштує це 15 тисяч доларів. Амадору, як зірці, робили "знижку" – 10 тисяч доларів. Лопес від цієї пропозиції відмовився і пояснив, чому, передають Патріоти України.

"Бо я українець, я люблю цю країну і я стільки хочу зробити і стільки роблю для того, щоб бути тут гідним громадянином України, - сказав він. - І слава Богу, що я не дав згоди на це. Я це робив дуже довго, дуже проблематично, але це зробив".

За словами Амадора, він навіть не звертався з особистим проханням до Володимира Зеленського, з яким перетинався на знімальному майданчику, коли той ще не був президентом. "У мене з нашим шановним президентом були роки співпраці на різних концертах, є номер телефону. Ну я ж не буду дзвонити, ну навіщо?!", - сказав він. Проте Лопес просив спільних знайомих з шоубізнесу "достукатися" до Зеленського, який підписує громадянство.

Амадор Лопес живе в Україні з 2000 року, однак український паспорт отримав лише через 22 роки - 3 лютого 2022 року, у свій день народження. Зрадником своєї батьківщини співак і хореограф з Венесуели себе не вважає, оскільки почувається українцем.

"Я так мріяв про це громадянство, я відчував, що я більше українець, а не венесуелець. Я коли повертався до Венесуели, ніхто не вірив, що я венесуелец, а тут я не українець. Це не означає, що я не люблю Венесуелу, я дуже люблю, але є Амадор, який був маленький до 16 років у Венесуелі, і зараз, ким я бачу себе і ким я є - українець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій 12 вересня 2024 року

четвер, 12 вересень 2024, 22:06

Согодні 12 вересня. Триває 932 доба оборони України проти російської навали. Російські окупаційні війська почали операцію в Курській області, зібравши понад 35 000 військових. Ці сили включають 22-й підрозділ "Барсів" з Павлівки Донецької області, 155-...

Путін проситиме про переговори, - Роман Безсмертний

четвер, 12 вересень 2024, 21:55

Роман Безсмертний, дипломат, Надзвичайний і Повноважний посол України в Республіці Білорусь (2010-2011) розповів, що може змусити Росію до переговорів з Україною, передають Патріоти України. "Тут словами справі не зарадиш, тут спрацює тільки сила. Влас...