Зручний час розправитись з суперником, або Баканов працює: Адвокат Порошенка оцінив "свідчення Медведчука" від СБУ проти свого клієнта

Схоже кум Путіна усвідомив, що Москва поставила на ньому хрест і виживати треба якось самому, отже 'пряники' в обмін на потрібні слугам Зеленського покази. Старому провокатору КДБ не звикати маніпулювати фактами і людьми

Адвокат Петра Порошенка Ігор Головань прокоментував свідчення Віктора Медведчука проти його підзахисного. За словами Голованя, свідчення не відповідають дійсності, передають Патріоти України.

"На нашу думку взагалі те, що робить СБУ - це винятково піар. По-перше, це не їхня справа, цим має займатися ДБР. І те, що про це говорить СБУ - це підтверджує, що тут нічого спільного із правдою і законом немає", - зазначив він.

На його думку, рішення опублікувати свідчення Медведчука пов'язані зі справою проти Порошенка. Він назвав це тиском на суд, адже має відбутися судове засідання стосовно арешту на майно п'ятого президента.

Раніше підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок". Він деталізував роль у схемі п'ятого президента Петра Порошенка. За показами кума Путіна, п'ятий президент не лише звернувся з проханням сконтактувати з керівництвом РФ, але й забезпечив прийняття необхідних рішень в українських інстанціях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...