ЗСУ готують росіянам "Бурю в пустелі", - The Sun

ЗСУ готуються застосувати західну зброю під час контрнаступу у стилі "великого вибуху". Ймовірну тактику ЗСУ описав британський таблоїд The Sun після спілкування з відставними генералами із США та Великої Британії, передають Патріоти України.

Основу контрнаступу, як кажуть експерти, складуть бойові підрозділи, які мають на озброєнні бойові танки Challenger 2, M1 Abrams і Leopard 2, а також бронетранспортери Stryker, Bradley і нові артилерійські системи.

Зокрема, британський полковник Геміш де Бреттон-Гордон порівняв можливий удар ЗСУ з операцією "Буря в пустелі". Українські сили, за його оцінками, зайдуть на 200 миль у тил російської лінії оборони бліцкригом.

Полковник де Бреттон-Гордон пригадав досвід міжнародної коаліції в Іраку. Військам на танках М1 Abrams вдалося прорвати за лічені години "лінію Саддама" — оборонні укріплення на іраксько-кувейтському кордоні з піску та бетону.

"Операція "Буря в пустелі" тривала всього 100 годин. Армія на чолі з американськими та британськими військами перетворила на фарш танки та війська Саддама, вони массово здавались", — сказав де Бреттон-Гордон.

Для проведення такого швидкого бліцкригу важливо забезпечити належний рівень логістики, доки ЗСУ не просунуться далеко в тил ЗС РФ.

"Мене вразило, як діють українці. Ми мало чому можемо їх навчити. Очевидно, ми навчили їх користуватися нашими танками та артилерією, але щодо навчання генералів, вони дуже вражають. Тепер у них є танки та артилерія для ближнього бою. Я впевнений, що вони досягнуть успіху", — зазначив військовий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...